• 1/1
12/11/2018 - Želim vedeti

XERACALM A.D ima od sedaj oznako Emollient Plus

ZAJAMČENA DODANA VREDNOST V BOJU PROTI ATOPIJSKIM DERMATITISOM

emollient_plus_logo_0.png

Eau Thermale Avène linija XeraCalm A.D za nego suhe kože in kože nagnjene k atopiji, ima od sedaj oznako Emollient Plus*!
Govorimo o formuli definirani v smernicah Evropskega dermatološkega foruma za leto 2018 za zdravljenje atopijskega dermatitisa, ki označuje izdelek za lokalno uporabo, ki ga sestavljajo pomožne sestavine in ​​aktivne sestavine, ki izboljšujejo stanje atopijskega dermatitisa. No, kaj vse te dolge, komplicirane besede pomenijo za otroke in njihove starše in za vse, ki jim atopijski dermatitis zmanjšuje kvaliteto življenja? Kratko in jasno: več nežnosti, več mirnosti in boljša kvaliteta življenja z manj srbenja in manj neprespanih noči.   

Potrdilo strokovnosti

Strokovnjaki iz Dermatološkega laboratorija Avène neprestano delajo na  izboljšanju izdelka iz linije XeraCalm A.D linije že od leta 2001. Znanstvena in medicinska ekspertiza je potrjena s kliničnimi študijami na več kot 7.000 pacientih iz celega sveta. Nežna učinkovitost XeraCalm A.D linije je sestavljena iz 3 sestavin: prva je I-MODULIA®, večkratno učinkovita sestavina, razvita po 12-ih letih biotehnoloških raziskovanj. I-MODULIA®  neposredno deluje na občutek srbenja kot posledica suhosti kože, zmanjšuje rdečino in/ali razdraženost kože zaradi preobčutljivosti. CER-OMEGA je sestavina, ki obnavlja zaščitni sloj kože in krepi njeno odpornost ter seveda termalna izvirska voda Avène,  ,  ki pomirja, deluje proti draženju in zmanjšuje občutek neugodja na koži.


xeracalm-ad_emollient_druzina.jpg
Nežna učinkovitost

XeraCalm A.D Emollient Plus formula je potrjena s kliničnimi študijami, ki vključuje znatno zmanjšanje intenziteto srbenja (pruritus)[1], mnogim najbolj neugodnim simptomom atopijskega dermatitisa, s popolnim prenehanjem srbenja po povprečno petih dneh uporabe[2]. Potrjena je tudi zmanjšana intenziteta in pogostost poslabšanja bolezni, tako je pri 9 od 10 pacientov[3] ugotovljeno, da se zmanjša obdobje poslabšanja v naslednjih treh mesecih.
 

#samonajpomembnejše: sterilna formula z 0 nepotrebnimi sestavinami

Negovalni izdelki XeraCalm A.D  so izdelani s tehnologijo sterilne kozmetike, kar zagotavlja popolno varnost in enostavnost za uporabo ter spoštuje fiziologijo kože. Linijo sestavljajo Relipidirajoče olje ter zelo bogati sindet, ki nežno očistita kožo ter Krema za relipidacijo (bogata tekstura) oziroma Balzam za relipidacijo (zelo bogata tekstura), ki obnavljata bariero kože ter  trenutno zmanjšata občutek srbenja suhe kože in kože nagnjene k atopiji.

emollient_plus_0.jpg
NAŠ NASVET

Nego začnite z čiščenjem! XeraCalm A.D Relipidirajoče olje ali XeraCalm A.D zelo bogat sindet nanesite na vlažno kožo, temeljito sperite ter kožo posušite z nežnim tapkanjem.

Za pomiritev kože blago popršite po koži  termalno izvirsko vodo  Avène ter preostanek nežno odstranite s papirnim robčkom.

Za zmanjšanje srbenja 1-2x dnevno nanesite XeraCalm A.D Kremo ali Balzam za relipidacijo.
 

 


*“Izdelek za lokalno uporabo, katera formula vsebuje pomožne sestavine in/ali aktivne sestavine, ki niso zdravilo” 
Priznano s strani European Dermatological Forum - Smernice za zdravljenje atopijskega dermatitisa pri otrocih in odraslih, 2018.
[1] Fostini AC, Georgescu V, Decoster CJ et al. A cream based on Aqua. dolomiae extracts alleviates non-histaminergic pruritus in humans. Eur J Dermatol 2017.
[2] Študija na 5910 pacientih iz 33 držav,); 78.6 % pacientov je uporabljajo samo XeraCalm A.D kremo 1-2x dnevno tekom 7 dni.
[3] 2 nanosa XeraCalm A.D kreme dnevno ob tri mesečnem nadzoru po nanosu dermo-kortikosteroida 13 dni; 334 pacientov iz 5 držav.

 


 

Pošlji po elektronski pošti

Vsaka koža ima svoje potrebe,
spoznajte svojo popolno Eau Thermale Avène negovalno rutino.

Start now
  • Priporočila o izdelkih, ki vam pomagajo rešiti težave s kožo
  • Dostop do vaših priljubljenih izdelkov in ocen
  • Seznam vaših nakupov za nagrajevanje vaše zvestobe
Prijavite se zdaj

Iskanje v teku

Potrebna je prijava

Da bi lahko shranili podatke, se morate prijaviti s svojim Avène uporabniškim računom.


Prijava ali kreiranje uporabniškega računa

You can't post more than one comment on a product

Podajte svoje mnenje

* Obvezna polja

Vpis

-Dan
-Mesec
-Leto

Pierre Fabre Group blagovne znamke :

*Obvezna polja

Hvala!

Vaše mnenje bomo objavili, ko ga pregledajo naši administratorji.