• 1/1
07/04/2019 - Zlata pravila

Kako izbrati anti-age nego?

Preberite nasvete naših strokovnjakov

Pogosto nas v naši svetovalnici vprašajo za pomoč pri izbiri izdelkov za anti-age nego in zato vam dajemo dva nasveta, ki vam bosta zagotovo pomagala, saj je anti-age nego potrebno prvenstveno izbrati glede na starost, stanje kože in tip kože. Spoznajte tudi aktivne sestavine, ki omogočajo, da bo anti-age nega z našimi izdelki učinkovita! 

Nasvet št. 1

Opažate prve gube, koža ni več tako mehka, polt postaja manj sijoča,… Vsi ti znaki opozarjajo da čas mineva…
 
Ohranite in popravite prve znake staranja kože z YSTHÉAL ANTI-AGE LINIJO izdelkov, čigar 3 patentirane sestavine proti staranju kože zagotavljajo vaši koži snovi, ki so potrebne za ohranitev mladostnega izgleda. Retinaldehid (prekurzor aktivne oblike vitamina A), ki vzpodbuja celični metabolizem in izboljšuje izgled polti tako, da ta postane bolj sijoča, G.G.O. potencira učinkovitost retinaldehida za okrepljeno anti-age delovanje proti gubam, ščiti  elastična vlakna kože ter izboljšuje tonus in polnost kože, ter Pre-tokoferil, močan antioksidant, nevtralizira delovanje prostih radikalov in ščiti kožo pred zunanjimi dejavniki.

slika-1_-anti-age.jpg
Eau Thermale Avène - Kako izbrati anti-age nego?

Glede na tip vaše kože izberite bogato teksturo YsthéAL kreme ali lahko, fluidno teksturo YsthéAL emulzije, ki sta obe enako prijetni za uporabo.
Za najbolj občutljiva področja na obrazu (oči in ustnice) uporabite poseben izdelek, YsthéAL kremo za področje okoli oči in ustnic.
V kolikor želite intenzivnejši anti-age tretma, izberite YsthéAL INTENSE koncentrat proti gubam za obnovo kože.

Nasvet št. 2

Opažate izgubo čvrstosti in prožnosti kože, ki je posledica oslabljenih vlaken kolagena in elastina, pomanjkanja hialuronske kisline, strukturnih elementov kože. Koža je izsušena, kažejo se globoke gube.

Prehitite čas, zadržite čvrstost in sijaj zrele kože s pomočjo PHYSIOLIFT LINIJE IZDELKOV. Patentirana kombinacija AskofilinaTM, monooligomera hialuronske kisline in retinaldehida obnavlja zaloge kolagena, hialuronske kisline in vitamina A v koži. Globoke gube so zglajene, koža je čvrsta in sijoča, polti obnovljena.


slika-2_-anti-age.jpg
Eau Thermale Avène - Kako izbrati anti-age nego?


Za dnevno nego, odvisno od tipa vaše kože, izberite bogato teksturo PhysioLift DAN kreme ali lahko in osvežujočo teksturo PhysioLift DAN emulzije.
Za nego kože ponoči uporabljajte PhysioLift NOČ balzam za glajenje in obnovo. Učinkovito deluje proti izrazitim gubam in brazdam, koži pa vrača čvrstost in zdrav sijaj.
Za nego kože okrog oči izberite izdelek PhysioLift kremo za področje okoli oči. Zahvaljujoč edinstveni teksturi zapolni gube in gladi kožo okoli oči in zmanjšuje oteklost in temne kolobarje (podočnjake).
PhysioLift ciljna nega za polnjenje globokih linij in gub  uporabite za tretman globokih gub in brazd. Ta izdelek je bogat s koncentriranimi aktivnimi sestavinami, ki zagotavljajo ciljno korekcijo gub, za nežnejši izgled obraza.

 


 

Pošlji po elektronski pošti

Iskanje v teku

Potrebna je prijava

Da bi lahko shranili podatke, se morate prijaviti s svojim Avène uporabniškim računom.


Prijava ali kreiranje uporabniškega računa

You can't post more than one comment on a product

Podajte svoje mnenje

* Obvezna polja

Vpis

-Dan
-Mesec
-Leto

Pierre Fabre Group blagovne znamke :

*Obvezna polja

Hvala!

Vaše mnenje bomo objavili, ko ga pregledajo naši administratorji.