• 1/1
08/04/2020 - Želim vedeti

Poskrbimo za druge in zase

Poskrbimo za svoje najbližje

Upamo, da ste vi in vaši najdražji v teh težavnih časih zdravi in da te čase preživljate karseda mirno. Pošiljamo vam naše najbolj prijazne in najbolj pozitivne misli.Te misli so namenjene tudi našim partnerjem, zdravstvenim delavcem, ki so nam na razpolago. Izrazimo svoje občudovanje in zaupanje vanje. Danes šteje vsako dejanje.
S tem razlogom smo podarili Termalno izvirsko vodo Avène , Cicalfate kreme in  Cicalfate kreme za roke negovalnemu osebju bolnišnice v regiji Occitan, rojstnemu kraju Eau Thermale Avène v Franciji.article_1_covid_visual.png
Eau Thermale Avène
Vsakodnevno življenje kot še nikoli do sedaj


To obdobje brez primerjave spreminja naše navade. Spoštovati moramo ukrepe, kot so nošenje rokavic, mask ter redno umivanje rok. Ti osnovni ukrepi pa so lahko škodljivi za kožo. Omejeni smo tudi zaradi svoje varnosti. To spreminja naš odnos do časa, ki ga lahko sedaj še bolj uporabimo za skrb za naše najbližje. Zato se bomo potrudili, da vas bomo v prihodnjih tednih spremljali, zlasti na naših družbenih omrežjih. Še naprej bomo govorili o vas in še posebej o vaši koži ter o tem kako poskrbeti zanjo. Govorili bomo tudi kako kožo bolje poznati in kako jo pomiriti.

 article_1_covid_visual_hands.png
Eau Thermale Avène
Poskrbimo zase
 
  • Redno si umivajte roke
Roke je treba redno in metodično čistiti. Očistiti je potrebno vrhove rok, dlani, prste vključno s palcem,   med prsti, nohte in zapestje. Običajno mora temeljito umivanje rok trajati 30 sekund. Takšna pogosto ponovljena pranja so lahko zelo škodljiva za vašo kožo. Priporočljiva je uporaba blagega čistilnega sredstva. Za suho kožo uporabite TriXera Nutrition čistilni gel, za kožo nagnjeno k atopiji  pa  XeraCalm A.D. olje za čiščenje ali pa XeraCalm A.D. zelo bogat sindet.
 
  • Navlažite vaše roke
Roke, ki jih pogosto umivamo postanejo razdražene. Vlaženje le-teh vsaj trikrat na dan vam bo povrnilo prožnost in mehkobo kože. Za suhe roke lahko uporabite Cold Cream koncentrirano kremo za roke. Za bolj razdražene roke uporabite  Cicalfate Hand obnavljajočo kremo za roke.
 
 
  • Majhne stvari, ki so pomembne
Pred vlaženjem rok je tu še eden nasvet: nanesite obkladek termalne izvirske vode Avène, da okrepite delovanje vlažilne kreme.

Pošlji po elektronski pošti

Vsaka koža ima svoje potrebe,
spoznajte svojo popolno Eau Thermale Avène negovalno rutino.

Start now
  • Priporočila o izdelkih, ki vam pomagajo rešiti težave s kožo
  • Dostop do vaših priljubljenih izdelkov in ocen
  • Seznam vaših nakupov za nagrajevanje vaše zvestobe
Prijavite se zdaj

Iskanje v teku

Potrebna je prijava

Da bi lahko shranili podatke, se morate prijaviti s svojim Avène uporabniškim računom.


Prijava ali kreiranje uporabniškega računa

Podajte svoje mnenje

* Obvezna polja

Vpis

-Dan
-Mesec
-Leto

Pierre Fabre Group blagovne znamke :

*Obvezna polja

Hvala!

Vaše mnenje bomo objavili, ko ga pregledajo naši administratorji.