• 1/1
05/07/2020 - Izpostavljeni izdelek

Termalna izvirska voda, sonce in izsušena koža

Na plaži je vroče in sonce močno pripeka. Vaša koža je opečena, rdeča in razdražena. Kako ji pomagati? Vaša prva rešitev naj bo Avène Termalna izvirska voda, ki vas takoj po nanosu močno ohladi. Občutek je res enkraten.

Ni pa Avène Termalna izvirska voda primerna samo za uporabo ko vas sonce že opeče. Priporočamo vam, da se pred nanosom kreme za zaščito pred soncem uporabite Avène Termalna izvirska vodo. Tako boste kožo predhodno navlaži in krema se bo tudi lažje vpila.
Lahko pa jo uporabljate preprosto vsak dan in koža vam bo hvaležna. Po britju, po depilaciji, po odstranitvi ličil, po čiščenju obraza. Primerna je tudi pri potovanju z letalom, kjer je zrak izredno suh, kot osvežitev pri športu in ko je vaša koža suha zaradi delovanja klimatski naprav.
Avène Termalna izvirska voda naj bo za vašo kožo to, kar so probiotiki za vaše črevesje. Naj bo del vaše vsakodnevne rutine.

eau_thermale_avene-summer-social-post-ld.jpg
Eau Thermale Avène - Termalna izvirska voda
Zakaj pa Avène Termalna izvirska voda tako edinstvena? Avène Termalna izvirska voda izvira iz podzemlja v pogorju Cavennes v Franciji, kjer po 40 letih priteče čista in bistra na svetlo v bližini mesteca Avène. Polnijo jo neposredno na izviru v sterilnih pogojih tako, da ohranja svoje edinstvene lastnosti. V tem času je pomagala mnogim, da so odpravili svoje težave s kožo. V 150 kliničnih študijah je bilo dokazano, da na kožo deluje protivnetno, proti draženju in pomirja kožo. Vsebuje mineralne in biološke sestavine. Vsebuje malo mineralov zato ne izsuši kože ter ima ugodno razmerje med kalcijem in magnezijem zato izboljša teksturo kože. Na svoji dolgi poti se obogati z elementi v sledovih, ki obnavljajo kožno pregrado. Je bogata s silikati, ki mehčajo kožo.


Poleg izvrstne mineralne sestave pa vsebuje tudi edinstveno mikrobioto Aqua Dolomiae, ki deluje ugodno na kožo. Ta mikrobiota je skrivnost Avène Termalne izvirske vode. Raziskovalci iz dermatološkega laboratorija Pierre Fabre Dermo-Cosmétique Laboratories so odkrili ta zaklad, edinstveno mikrofloro, ki še nikoli prej ni bila odkrita. To mikrobioto so leta 2001 registrirani na Pasteurjevem inštitutu pod imenom Aqua Dolomiae. Sledna je odgovorna za edinstvene učinke Avène Termalne izvirske vode, kot so protivnetno delovanje, delovanje proti draženju in pomirjujoče delovanje na kožo.
Za konec pa povejmo še zgodbico, ki je prerasla v legendo in najbolje ponazarja učinkovitost Avène Termalne izvirske vode.  Vse se je pričelo leta 1736, ko je konj Markiza de Rocozela zbolel. Huda srbečica je po nekaj kopanjih na izviru Avène izginila. In tako je bilo odkrito da Avène Termalna izvirska voda pomirja, deluje protivnetno in proti draženju. 

eau_thermale_avene-hydrance-facebook-post-quarter1-2019-hydrating_aqua_cream-in-gel-low-resolution-3.jpg
Eau Thermale Avène - Hydrance Aqua Gel


Vrnimo se nazaj na začetek naše zgodbe s plaže. Torej ko ste osveži z Avêne termalno izvirsko vodo in prej seveda uporabili kremo za zaščito pred soncem je čas da kožo zvečer navlažite.
Predlagamo, da poizkusite najnovejši izdelek  v liniji Hydrance. To je je Avène Hydrance Aqua-gel, izdelek vse v enem. Ta nega je navdihnjena z azijsko lepotno rutino, formulirano na Japonskem in izdelana v Franciji. Hydrance Aqua-gel vlaži površinski sloj kože, pomirja in razstruplja kožo in to v enem samem koraku. Lahko se uporablja bodisi kot dnevna nega bodisi kot nočna maska. Njegova vlažilna in izjemno osvežujoča gel tekstura koži daje mehkobo, prožnost in sijaj.


 

Pošlji po elektronski pošti

Iskanje v teku

Potrebna je prijava

Da bi lahko shranili podatke, se morate prijaviti s svojim Avène uporabniškim računom.


Prijava ali kreiranje uporabniškega računa

You can't post more than one comment on a product

Podajte svoje mnenje

* Obvezna polja

Vpis

-Dan
-Mesec
-Leto

Pierre Fabre Group blagovne znamke :

*Obvezna polja

Hvala!

Vaše mnenje bomo objavili, ko ga pregledajo naši administratorji.