• 1/1
09/09/2020 - Izpostavljeni izdelek

Spoznajte novo A-OXITIVE linijo izdelkov

Nova generacija inovativnih izdelkov proti prvim gubam, oksidativnemu stresu in onesnaženju.

Staranje kože je naraven proces, ki je odvisen od genetskih in zunanjih dejavnikov.
Slednji so:

  • skupno prejeta količina UV-žarkov,
  • vremenski dejavniki,
  • onesnaženo okolje,
  • alkohol,
  • kajenje, stres in
  • nezdrava prehrana

Najnovejše raziskave posebej izpostavljajo vlogo onesnaženosti okolja, tako zunanjega kot tistega znotraj našega doma. To onesnaženje vodi do nastanka prostih radikalov in posledično oksidativnega stresa.

Oksidativni stres povzroča poškodbe celic, kar se kaže kot pospešeno staranje kože in kot pojav različnih kožnih sprememb, od zmanjšanja proizvodnje kolagena, izgube prožnosti do pojava prvih gub.
Za preprečevanje oksidativnega stresa v koži so izjemno učinkoviti izdelki za nego kože, ki vsebujejo antioksidante kot so vitamin A, C in E.
Na osnovi teh spoznanj so v Dermatoških laboratorijih Avène razvili novo generacijo inovativnih izdelkov proti staranju. Linija izdelkov se imenuje A-OXITIVE in nudi provitaminsko nego proti prvim gubicam, oksidativnemu stresu in onesnaženju.

A-OXITIVE linija izdelkov bo zadovoljila potrebe vseh žensk v katerem koli delu dneva, saj se ti izdelki prilagajajo bioritmu kože ter ob pravem času sproščajo optimalno količino aktivnih sestavin. A-OXITIVE linija izdelkov proti staranju je idealen partner koži tekom celega dne, ker ščiti, gladi in vrača sijoč ten. Utrujenost, onesnaženje in oksidativni stres ne bodo več škodili vaši koži.

V A-OXITIVE izdelkih proti staranju se nahajata dva kompleksa in Termalna izvirska voda Avène. Le-ti delujejo v skladu z bioritmom kože, da bi preprečili nastanek prvih gub ter da bi koža ostala lepa in mladostna kolikor dolgo je mogoče.
 
Prvi kompleks je antioksidativni zaščitni kompleks, ki je sestavljen iz provitamina E (pretokoferila) in provitamina C (askorbil glukozida). Deluje tekom dneva in ščiti kožo pred oksidativnim stresom, preloži prve znake staranja in poveča sijaj kože. Najdete ga v negi A-OXITIVE DAN
Drugi kompleks je obnavljajoči kompleks, ki je sestavljen iz provitamina E (pretokoferila) in retinalaldehida (provitamina A). Deluje tekom noči in obnavlja kvaliteto kože in deluje na prve znake staranja. Najdete ga v negah A-OXITIVE NOČ in A-OXITIVE OČI

Komu so namenjeni izdelki A-OXITIVE?
Ta nega se priporoča vsem, ki želijo nove in inovativne izdelke proti staranju z dokazano učinkovitostjo in naravnim poreklom. Še posebej izdelke A-OXITIVE priporočamo tistim, ki živijo v urbanih središčih. Primerni so za vse tipe občutljive kože.
 

Pošlji po elektronski pošti

Iskanje v teku

Potrebna je prijava

Da bi lahko shranili podatke, se morate prijaviti s svojim Avène uporabniškim računom.


Prijava ali kreiranje uporabniškega računa

You can't post more than one comment on a product

Podajte svoje mnenje

* Obvezna polja

Vpis

-Dan
-Mesec
-Leto

Pierre Fabre Group blagovne znamke :

*Obvezna polja

Hvala!

Vaše mnenje bomo objavili, ko ga pregledajo naši administratorji.