Naši partnerji

Blagovna znamka Eau Thermale Avène je vzpostavila partnerstvo s fundacijami in z združenji, da bi skupaj uresničili različne projekte zdravstvene vzgoje in preprečevanja bolezni kože.
 • AFPRAL - Francosko združenje za preprečevanje alergij

  Blagovna znamka Eau Thermale Avène je partnerica združenja AFPRAL (French Association for the Prevention of Allergies; Francosko združenje za preprečevanje alergij).

  O alergiji govorimo, ko telo pretirano reagira na snov, ki jo prepozna kot škodljivo. Povzroči jo neravnovesje v imunskem sistemu.
  Imunski sistem je obrambni mehanizem telesa, ki telo ščiti pred vplivom zunanjih dejavnikov. Imunski sistem oseb z alergijo reagira nenormalno ali pretirano na nenevarno snov v telesu, s katero je že prišlo v stik.
  Preberite več o netolerantni koži in koži, nagnjeni k alergijam
  Dermatološki laboratoriji Avène ponujajo izdelke za nego kože, posebej prilagojene občutljivi koži in ustvarjene s pomočjo strogih testiranj učinkovitosti, tolerance med uporabo in hipoalergenosti.
  Od leta 1996 naprej strokovnjakom za zdravljenje najbolj občutljivih tipov kože predstavljamo linijo izdelkov Tolerance Extreme. Naši laboratoriji kontinuirano vlagajo v raziskave, z namenom zagotavljanja vedno boljše učinkovitosti teh formul. Po letih raziskav so uspeli postaviti temelje novi generaciji dermokozmetičnih izdelkov, narejenih v skladu z edinstvenim procesom proizvodnje, ki omogoča izdelke, katerih formula vsebuje le za kožo nujno potrebne sestavine in je brez konzervansov ali snovi, ki delujejo kot konzervansi. Govorimo o novi kategoriji dermokozmetičnih izdelkov, ki jih s skupnim imenom imenujemo sterilna kozmetika.


  Ta edinstven proces v dermokozmetiki je pred kratkim potrdila AFPRAL (Francosko združenje za preprečevanje alergij), katerega cilj je »pomoč pri zagotavljanju javnosti pravilnih informacij o alergijah«.

  Blagovna znamka Eau Thermale Avène je postala partnerica združenja, ker je:

  »PRIZNANA« zaradi svoje tehnologije proizvodnje sterilne kozmetike, ki prinaša naslednje koristi:
  - enostavna formula, ki vsebuje le za kožo nujno potrebne sestavine in je brez konzervansov in/ ali snovi, ki delujejo kot konzervansi;
  - sterilizacija v vsaki fazi proizvodnega procesa;
  - patentiran sistem hermetičnega zapiranja embalaže, D.E.F.I* (eng. Device for Exclusive Formula Integrity), ki omogoča, da izdelek ostane sterilen tudi med uporabo.

  »PRIPOROČANA« zaradi svojih izdelkov za nego kože, proizvedenih s tehnologijo proizvodnje sterilne kozmetike, saj ti izdelki predstavljajo kombinacijo popolne učinkovitosti ob optimalni toleranci

  - Tolerance Extreme krema in losjon za čiščenje kože;
  - Krema za netolerantno kožo (CPI) in Bogata krema za netolerantno kožo (CPI Riche);
  - XeraCalm A.D krema in balzam za obnovo lipidov.

  *Patent je predan
  Obiščite partnerjevo stran
  • AFPRAL - Francosko združenje za preprečevanje alergij
  • AFPRAL - Francosko združenje za preprečevanje alergij
 • ESCF – Evropska fundacija za boj proti raku kože

  Blagovna znamka Eau Thermale Avène je partnerica Evropske fundacije za boj proti raku kože (European Skin Cancer Foundation, ESCF).

  Leta 2008 ustanovljena fundacija deluje z namenom informiranja in ozaveščanja javnosti o dejavnikih tveganja za nastanek raka kože ter izvajanja preventivnih dejavnosti. Rak kože danes predstavlja veliko obremenitev za javno zdravstvo.

  Prekomerno izpostavljanje soncu (1) je prepoznano kot dejavnik, ki močno prispeva k naraščajoči pogostosti raka kože, tako melanomske kot tudi nemelanomske oblike raka kože (NMSC), ki ni življenjsko nevarna, a je vedno pogostejša. Zgodnje odkrivanje je zelo pomembno, saj pomeni tudi več uspeha pri zdravljenju, zato je informiranost in uporaba zaščitnih izdelkov ključnega pomena, še posebej, ko gre za otroke.

  Dermatološki laboratoriji Avène so sprejeli izziv na podlagi svoje tradicionalne predanosti tej temi in strokovni podkovanosti na področju zaščite kože pred soncem. Avène linija izdelkov za zaščito pred soncem dokazano ščiti vašo kožo in jo varuje pred škodljivim učinkom sonca ter prepreči poškodbe, ki jih na koži povzročajo sončni žarki. Zato v sodelovanju z ESCF vlagamo v to področje in podpiramo številne aktivnosti, ki jih Fundacija izvaja:

  1. Preventiva – izobraževanje otrok o dolgotrajnih posledicah prekomernega izpostavljanja soncu;
  2. Podpora – raziskavam v boju proti raku kože in pri ustanavljanju specializiranih centrov v Evropi, ki obolelim za rakom ponujajo pomoč in boljšo oskrbo;
  3. Usposabljanje dermatologov in zdravnikov iz vseh partnerskih držav za postavljanje diagnoze raka kože, preventivne dejavnosti in zdravljenje.

  (1) Armstrong BK, Kricker A,The epidemiology of UV induced skin cancer. J Photochem Photobiol B 2001; 63:8-18.
  Obiščite partnerjevo stran
  • ESCF – Evropska fundacija za boj proti raku kože
  • ESCF – Evropska fundacija za boj proti raku kože
 • Fondation pour la Dermatite Atopique - Fundacija za atopijski dermatitis

  Blagovna znamka Eau Thermale Avène je ena od ustanoviteljic Fundacije za atopijski dermatitis.

  Fundacija ima trojno poslanstvo:

  1. Fundacija za raziskovanje – skupine strokovnjakov, vključene v raziskovanje atopijskega dermatitisa lahko na podlagi epidemiologije, genetike, imunologije, osnovnega ali kliničnega raziskovanja in na podlagi odobritve znanstvenega odbora Fundacije dobijo praktično pomoč Fundacije.

  2. Fundacija za dvig ozaveščenosti – atopijskega dermatitisa ne poznamo dovolj dobro. Starši, učitelji, zdravniki in drugi zdravstveni delavci potrebujejo informacije o značilnostih atopijskega dermatitisa – kako ga zdraviti, kako bolezen vpliva na življenje obolelih in njihovih družin in o najbolj primernih načinih za lajšanje trpljenja, ki ga povzroča to stanje. Fundacija pomaga pri informiranju tako strokovne kot tudi širše javnosti.

  3. Fundacija za izobraževanje – tako kot pri vseh kroničnih stanjih, je tudi zdravljenje atopijskega dermatitisa lahko težko in zapleteno. Lahko je frustrirajoče za otroke in starše, ki ne vedo kako najbolje izkoristiti zdravljenja, ki so na voljo, saj ima vsako svoje prednosti in pomanjkljivosti. Kakovostno informiranje o zdravljenju je temeljno za pridobivanje znanja in za razumevanje te bolezni. Eno od področij izobraževalne dejavnosti je tudi ustanavljanje Šol o atopiji, preko katerih Fundacija pridobljene izkušnje prenaša širši javnosti.

  Fundacija za atopijski dermatitis tako deluje na več ravneh:

  Finančno podpira raziskave in klinična testiranja na področju atopijskega dermatitisa;
  Podpira vse pobude stroke in medijev, ki so namenjene dvigu ozaveščenosti in informiranosti javnosti o tem stanju, zdravljenjih, ki so na voljo in vsakdanjem življenju obolelih;
  Razvija izobraževalna orodja in izvaja pobude;
  Oblikuje, ureja in razdeljuje informativne materiale ustvarjene za zdravstvene delavce, starše in otroke.
  Obiščite partnerjevo stran
  • Fondation pour la Dermatite Atopique - Fundacija za atopijski dermatitis
  • Fondation pour la Dermatite Atopique - Fundacija za atopijski dermatitis
Pošlji po elektronski pošti

Iskanje v teku

Potrebna je prijava

Da bi lahko shranili podatke, se morate prijaviti s svojim Avène uporabniškim računom.


Prijava ali kreiranje uporabniškega računa

You can't post more than one comment on a product

Podajte svoje mnenje

* Obvezna polja

Vpis

-Dan
-Mesec
-Leto

Pierre Fabre Group blagovne znamke :

*Obvezna polja

Hvala!

Vaše mnenje bomo objavili, ko ga pregledajo naši administratorji.