Tipi kože

Program nege za kožo, nagnjene k nastajanju aken

Akne prizadenejo 90 % najstnikov. Ustrezni izdelki za čiščenje in nego kože so bistven del procesa zdravljenja aken. Spoznajte naš poseben ritual nege za kožo, nagnjeno k nastajanju aken.
Program nege za kožo, nagnjene k nastajanju aken
Akne prizadenejo 90 % najstnikov. Ustrezni izdelki za čiščenje in nego kože so bistven del procesa zdravljenja aken. Spoznajte naš poseben ritual nege za kožo, nagnjeno k nastajanju aken.

Vaš program nege

 • 1
  Cleanance gel za čiščenje
  ČIŠčENJE

  ZJUTRAJ: Na predhodno navlažen obraz med masiranjem s krožnimi gibi nanesite CLEANANCE GEL ZA ČIŠČENJE in ga nato dobro sperite. Matira in ne izsušuje kože.
  ZVEČER: Odstranite ličila in s pomočjo vatirane blazinice, ki ste jo navlažili s CLEANANCE MICELarno VODO, očistite obraz.
   
  Nasvet : Obraz čistite največ dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer. Prepogosto čiščenje dodatno izsušuje kožo in spodbuja lojne žleze k močnejšemu izločanju loja. Če uporabljate zdravila proti aknam, ki kožo dražijo in izsušujejo, zjutraj in zvečer uporabite CLEANANCE HYDRA pomirjajočo KREMo ZA ČIŠčENJE.
   
  Spoznajte to nego
 • 2
  Avène termalna izvirska voda 300 ml
  POMIRjanje

  Potem ko ste očistili obraz in vrat, na kožo nežno razpršite AVÈNE TERMALNo izvirsko VODo in počakajte  2 do 3 minute in nato s papirnatim robčkom odstranite odvečno vodo. Vaša koža bo čista in pomirjena.
  Spoznajte to nego
 • 3
  Cleanance MAT losion

  MATIRANJE

  Po čiščenju nanesite CLEANANCE MAT matirajoči losjon, vodno raztopino, ki predstavlja vlažno podlago, na katero boste lahko nanesli izdelke za nego. Losjon globinsko čisti in vlaži kožo, matira - odpravlja mastni lesk in zmanjšuje pore. Pred uporabo losjon pretresite, da se obe fazi med sabo dobro premešata. Losjon nanesite s pomočjo blaznice, še posebej na področje T-predela (čelo, nos, brada) Po nanosu losjona je koža popolnoma pripravljena za nanašanje izdelkov za nego!

  Spoznajte to nego
 • 4
  Avène Cleanance MAT matirajuća emulzija
  VLAŽENJE in MATIRANJE

  Nato nanesite izdelek za nego CLEANANCE MAT matirajoča EMULZIJa, ki uravnava izločanje žlez lojnic in zmanjšuje nastajanje maščobe. Dodatno bogato vlaži kožo in zaradi edinstvenega sistema mikrokapsul matira neželeni lesk in povečuje obstojnost ličil.

  Nasvet : Če uporabljate izdelke za odpravljanje aken, ki kožo dražijo in izsušujejo, zjutraj za nego kože uporabite CLEANANCE HYDRA POMIRJUJOČO KREMO
  Spoznajte to nego
 • 5
  Eau Thermale Avène - Cleanance Expert Emulzija
  ciljna nega

  Če imate kožo, ki je nagnjena k nepravilnostim in nastanku mozoljev in ogrcev, uporabite cleanance EXPERT emulzijo.
  CLEANANCE EXPERT EMULZIJA 
  se lahko uporablja samostojno pri blagih do zmernih nepravilnostih in v kombinaciji s terapijo proti aknam.
  Spoznajte to nego
 • 6
  Eau Thermale Avène - Cleanance zaščita pred soncem SPF 50+
  ZAŠTITA PRED SONCEM

  Poleti zaradi vročine in vlage lojne žleze še močneje izločajo loj, zato se površinski del kože masti. Še bolj kot na obrazu, se stanje poslabšuje na hrbtu in prsih. Zaradi povečanega znojenja, kar otežuje izločanje žlez lojnic, prihaja do zamašitve le-teh. Ob sončnih dneh uporabljajte CLEANANCE ZAŠČITO PRED SONCEM SPF 50+. Emulzija vsebuje seboregulator in pudre za matiranje, dry-touch teksturo za hipno vpijanje skupaj z učinkom matiranja za kožo brez mastnega sijaja. Na koži ne pušča belih sledi, saj ne vsebuje mineralnih zaščitnih filtrov.
  Spoznajte to nego
Pošlji po elektronski pošti

Iskanje v teku

Potrebna je prijava

Da bi lahko shranili podatke, se morate prijaviti s svojim Avène uporabniškim računom.


Prijava ali kreiranje uporabniškega računa

You can't post more than one comment on a product

Podajte svoje mnenje

* Obvezna polja

Vpis

-Dan
-Mesec
-Leto

Pierre Fabre Group blagovne znamke :

*Obvezna polja

Hvala!

Vaše mnenje bomo objavili, ko ga pregledajo naši administratorji.