Skrij iskanje Linija izdelkov/Vaše potrebe
 nega <i>obraza</i>

nega obraza

NEGA OBRAZA
Eau Thermale Avène nega obraza


Obraz nam je vsem pomemben. Tako ne preseneča, da nam je pomembna tudi najboljša možna nega kože obraza. Toda, navadna krema ne zadovolji vseh njenih potreb. Glede na to, da je koža obraza še posebej zahtevna, jo je potrebno negovati z učinkovito, njej prilagojeno kremo, ki koži pomaga vzpostaviti ravnovesje, jo obnavlja, polni njene zaloge vlage in je v oporo koži naravnim funkcijam. Zaradi tega se lahko nega kože obraza od osebe do osebe povsem razlikuje. Nekaterim lahko odgovarja nemastna emulzija, spet drugim krema Cold Cream, ki krepi koži naravno pregradno funkcijo.
 
Najdite primerne produkte za nego kože svojega obraza
Tako kot se koža obraza razlikuje od posameznika do posameznika, je koža obraza drugačna od kože na drugih delih telesa pri vsakem posamezniku. To pomeni, da koža potrebuje produkte, ki ji nudijo vse, kar potrebuje oziroma strnjeno: potrebuje najboljšo možno nego. Za občutljivo in krhko kožo so njej prilagojeni produkti še posebej primerni. Z najboljšo možno nego, od čiščenja in kreme za obraz, ohranjate lepoto svoje kože.

 
Produkti za nego kože obraza Eau Thermale Avène
Med produkti Eau Thermale Avène lahko najdete najboljšo možno nego za svoj tip kože. Ste nagnjeni k rdečici, preobčutljivosti ali ogrcem in mozoljem? Potrebujete nego za preobčutljivo kožo? Se na vaši občutljivi koži pojavljajo tudi akne? Potrebujete še posebej bogato in zaščitno nego za kožo obraza? Ali morda nego, ki pomirja in vlaži kožo? Morda želite anti-age nego, ki spoštuje občutljivost vaše kože? Eau Thermale Avène ponuja rešitev za vse potrebe vsake kože.
 
Osnovna nega kože obraza
Eau Thermale Avène Osnovna nega za obraz občutljivi koži nudi potrebno vlaženje.
 
Nega za netolerantno kožo obraza
Linija za netolerantno kožo je posebna linija za preobčutljivo, netolerantno in razdraženo kožo.
 
Nega kože obraza pri atopijskem dermatitisu
XeraCalm A.D je pomirjajoča in relipidirajoča nega, ki blaži občutek srbenja in kožo intenzivno neguje.

Nega razdražene kože obraza
Cicalfate linija produktov za nego kože obraza je v pomoč pri manjših, površinskih ranah in poškodbah, pri čemer kožo tudi obnavlja.
Nega kože obraza, nagnjene k rdečici
Antirougeurs linija produktov se osredotoča na posebne potrebe kože, nagnjene k rdečici. Rdečico blaži z izvlečkom bodeče lobodike.
Nega mastne kože obraza, nagnjene k aknam
Cleanance produkti so prava nega za občutljivo kožo, ki je nagnjena k nepravilnostim in nastajanju aken.
Nega dehidrirane kože obraza
Hydrance linija kožo intenzivno vlaži, saj je oblikovana posebej za suho in grobo kožo, za katero je značilen tudi občutek zatezanja.
Anti-Age nega kože obraza
PhysioLift linija je posebej primerna za nego zrele kože, na kateri so že vidne manjše gubice, ki so posledica mimike obraza, in tudi globlje gube. Zelo učinkovite aktivne sestavine, kot sta fragmentirana hialuronska kislina in retinaldehid kožo naredijo bolj čvrsto in ji podarjajo opazno bolj sijoč videz.
 
Nega suhe kože obraza
Cold cream hranljiva nega je dobra izbira za zelo suho kožo, ki potrebuje intenzivno in bogato nego, ki obnavlja.
 
Nega normalne in mešane kože obraza
Matirajoči produkti za nego kože uravnavajo izločanje sebuma in ustvarijo enoten videz polti.
 
Nega predela okoli oči in ustnic
Eau Thermale Avène nega za občutljive predele okoli oči in ustnic intenzivno hrani, blaži izrazitost gub, ki nastanejo zaradi suhosti kože, ter posvetli kožo.

 
Občutljiva koža obraza
Koža obraza deluje drugače kot koža telesa. Običajno je bolj suha ali bolj mastna, potrebuje več vlage in zaščitnih lipidov. Razen tega je bolj izpostavljena stresu, obremenjena zaradi mimike obraza, z ličili in zunanjimi vplivi, kot so dež, mraz, sonce in veter. Tako ne preseneča, da se koža pogosto odzove z občutljivostjo. Takšen vsakodnevni stres lahko povzroči pojav rdečine, občutljivih predelov, na katerih se koža lušči ali suhost kože. Prav zato je pomembno na omenjene znake odgovoriti z ustrezno nego. Ali vaši koži primanjkuje vlage? Potrebuje lipide in voščeno zaščitno plast? Potrebuje nekaj za pomirjanje rdečine? So za vas morda bolj primerne nemastne formulacije, ki pomagajo odpravljati nepravilnosti in akne?
Največkrat nam tekstura in stanje kože povesta, kakšno nego potrebuje in kako z majhnim številom ciljno uporabljanih produktov kožo narediti gladko, voljno in sijočo – v vsakem življenjskem obdobju in ob kakršnikoli težavi.
Obraz


Z obrazom komuniciramo z drugimi ljudmi. Naši možgani lahko z enim samim pogledom razberejo razpoloženje našega sogovornika že samo na podlagi izraza na obrazu. Še več, vidimo lahko, ali sogovornik govori neresnico, preberemo misli, presodimo starost osebe in dobimo nekaj informacij o zdravstvenem stanju telesa.
 
Dermatološki laboratoriji Avène: strokovnjaki za nego obraza!
Naši produkti za nego obraza, kot tudi ostali naši produkti, temeljijo na termalni izvirski vodi Avène, ki izvira iz mineralnega vira Sainte Odile v bližini vasi Avène na jugu Francije. S svojimi pomirjajočimi, nedražilnimi in mehčalnimi lastnostmi predstavlja srce vseh naših produktov. Zaradi svojega edinstvenega delovanja je idealna za nego občutljive kože obraza, kar je potrdilo več kot 300 znanstvenih raziskav. Vsi produkti Eau Thermale Avène so rezultat dolgoletnih raziskav. Termalna izvirska voda Avène izvira iz edinstvenega naravnega okolja in naše produkte za nego vseh tipov občutljive kože bogati s čistostjo, kakovostjo ter dermatološko učinkovitostjo. Svoje produkte nenehno testiramo v skladu z najvišjimi dermatološkimi standardi kakovosti in predano sledimo farmacevtskim načelom. Prav zato produkte Eau Thermale Avène najdete le v lekarnah in specializiranih trgovinah.
 
Pošlji po elektronski pošti

Iskanje v teku

Potrebna je prijava

Da bi lahko shranili podatke, se morate prijaviti s svojim Avène uporabniškim računom.


Prijava ali kreiranje uporabniškega računa

You can't post more than one comment on a product

Podajte svoje mnenje

* Obvezna polja

Vpis

-Dan
-Mesec
-Leto

Pierre Fabre Group blagovne znamke :

*Obvezna polja

Hvala!

Vaše mnenje bomo objavili, ko ga pregledajo naši administratorji.