Skrij iskanje Linija izdelkov/Vaše potrebe
Matiranje kože

Matiranje kože

Je na vaši koži opaziti neprijeten sijaj? Spoznajte izdelke, ki matirajo vašo kožo.

Mnenje zdravnika

Vprašanja/ Odgovori
  • Kompaktni puder je odlična izbira za zmanjšanje sijaja tako imenovanega T-predela na obrazu, nanašate pa ga lahko tudi večkrat na dan, če je potrebno. Prav tako lahko sijaj uravnavate z nanosom matirajočega losjona ali kreme pod podlago.

  • Predvsem imejte v mislih, da vam le dermatolog lahko pove, če potrebujete določene izdelke za zdravljenje aken in kako jih uporabljati.
    Če je koža mešana, se lahko zdravijo le akne na tako imenovanem T-predelu obraza (vključno z medicinsko predpisanimi zdravljenji). Priporočamo uporabo dermokozmetičnih izdelkov, ki dvignejo toleranco kože in olajšajo njeno prilagajanje.

  • Danes so na voljo posebej prilagojeni, nemastni in neokluzivni korekcijski pudri, ki v veliki meri olajšajo prekrivanje brazgotin. Puder za mešano kožo je potrebno kombinirati z vlažilno kremo, kar preprečuje izsuševanje kože. Vlažilno kremo nanesite nekaj minut pred pudrom.

  • V preteklosti je veljalo, da imajo izdelki za zaščito kože pred soncem gosto »težko« teksturo, ki ni primerna za mastne predele obraza. Ker sonce v času toplega obdobja leta pospešuje izločanje maščobe v mešani koži, je zaščita pred soncem pomembna. Teksture izdelkov za zaščito kože pred soncem so dandanes prilagojene različnim tipom kože, zato brez težav najdemo izdelek, ki hkrati ščiti in ustreza določenemu tipu kože. Torej priporočamo uporabo izdelkov za zaščito kože pred soncem za mešano kožo.

Couvrance

Pošlji po elektronski pošti

Iskanje v teku

Potrebna je prijava

Da bi lahko shranili podatke, se morate prijaviti s svojim Avène uporabniškim računom.


Prijava ali kreiranje uporabniškega računa

You can't post more than one comment on a product

Podajte svoje mnenje

* Obvezna polja

Vpis

-Dan
-Mesec
-Leto

Pierre Fabre Group blagovne znamke :

*Obvezna polja

Hvala!

Vaše mnenje bomo objavili, ko ga pregledajo naši administratorji.