Skrij iskanje Linija izdelkov/Vaše potrebe
Nepravilnosti na koži

Nepravilnosti na koži

Je na vaši koži opaziti mozolje in komedone? Spoznajte odgovarjajočo nego za vaš tip nepravilnosti na koži.

Mnenje zdravnika

Vprašanja/ Odgovori
  • Aken sicer ne povzroča določena vrsta hrane, toda pri prehranjevanju je vedno potrebna zmernost. Dobro je imeti primerne prehranjevalne navade, ki so koristne za vašo kožo in zdravje nasploh.

  • Sonce je lahko varljivo. Sonce namreč akne in mozolje suši, ogrce pa prekrije temnejša barva polti. Toda, po vrnitvi z letnega oddiha pa se lahko pojavijo akne. Brazgotine, ki jih na koži povzročijo akne se na soncu lahko obarvajo v dolgotrajne rjave madeže neprijetnega videza. Tem težavam se lahko izognete tako, da se soncu ne izpostavljate predolgo in z uporabo kakovostnih izdelkov za zaščito pred soncem.
    V času intenzivnega zdravljenja aken, pa se pred odhodom na oddih posvetujte s svojim dermatologom, saj določeni izdelki in zdravila ne dovoljujejo izpostavljanja soncu.

  • Te brazgotine so viden znak, ki ga na koži pustijo akne. Glede brazgotin po aknah se posvetujte s svojim dermatologom, ki vam bo predstavil možnosti blaženja in/ odstranitev brazgotin (piling, laserski poseg itn.).

  • Vsakodnevna higiena je sicer nujna, a bodite previdni, da s čiščenjem ne pretiravate. Grobo čiščenje namreč dodatno razdraži kožo. Uporabljajte sindete ali gele brez mila. Ličila obvezno vsak dan odstranite prav tako z blagimi čistilnimi sredstvi.

  • Da, a le preverjene in posebej temu tipu kože prilagojene izdelke. Najmanj kar lahko naredite je, da izberete nekomedogene izdelke. Za prekrivanje manjših brazgotin, so v Avène dermatološkem laboratoriju razvili celovito linijo učinkovitih in neškodljivih izdelkov za prekrivanje – medicinsko korektivno kozmetiko Couvrance.

Pošlji po elektronski pošti

Iskanje v teku

Potrebna je prijava

Da bi lahko shranili podatke, se morate prijaviti s svojim Avène uporabniškim računom.


Prijava ali kreiranje uporabniškega računa

You can't post more than one comment on a product

Podajte svoje mnenje

* Obvezna polja

Vpis

-Dan
-Mesec
-Leto

Pierre Fabre Group blagovne znamke :

*Obvezna polja

Hvala!

Vaše mnenje bomo objavili, ko ga pregledajo naši administratorji.