Skrij iskanje Linija izdelkov/Vaše potrebe
Antirougeurs

Linija izdelkov Antirougeurs

Preprečujejo nastanek ali zmanjšajo že prisotno rdečico kože, uporabljamo pa jih v primeru lokalizirane, prehodne ali trajne rdečice.

Mnenje zdravnika

Vprašanja/ Odgovori
 • Posebej občutljiva koža zahteva posebej prilagojene izdelke za čiščenje in nego. Koža, nagnjena k rdečici potrebuje izdelke, ki vsebujejo natančno izbrane aktivne sestavine in imajo različnim tipom kože prilagojeno teksturo. Izbiro dnevne kreme je potrebno prilagoditi letnemu času: v času nižjih temperatur uporabljamo kreme bolj bogate teksture, v poletnem času pa kreme lažje teksture. Zjutraj je kožo potrebno umiriti in zaščititi pred škodljivimi vplivi iz okolja in soncem. V primeru trajno prisotne rdečice, zjutraj ali zvečer nanesite koncentriran izdelek za nego kože, ki izboljša mikrocirkulacijo. Če se pojavi pekoč občutek, nanesite pomirjujočo masko za obnovo kože.
  Če rdečica kože postane resno zaskrbljujoča, se posvetujte z zdravnikom.

 • Pred nanosom kreme je priporočljivo obraz popršiti z majhno količino Avène termalne izvirske vode, s čemer izkoristite njene pomirjujoče in dekongestivne lastnosti.

 • Priporočljiva je redna uporaba sredstev za zaščito pred soncem z zelo visokim in visokim zaščitnim faktorjem. Izdelki linije Avène sun odlično poskrbijo za potrebe vaše kože:
  • V primeru prehodne rdečice, priporočamo Avène sun oranžno linijo, katere del so izdelki, prilagojeni vašemu tipu kože: krema za obraz (z ali brez dišav, transparentna ali tonirana) ali emulzija (z ali brez dišav), če imate mešano ali mastno kožo.
  Na voljo je tudi stik za občutljive predele, nikakor pa ne zapuščajte hiše brez Réflexe Solaire.
  • V primeru trajno prisotne rdečice, priporočamo uporabo izdelkov iz Avène mineralne linije SPF 50+ (brez dišav in kemičnih filtrov), ki je prilagojena netolerantni in poškodovani koži. Na voljo sta toniran puder (2 barvna odtenka) in krema.

 • Da, toda ne s katerimikoli, temveč le s tistimi, ki so prilagojena občutljivi koži. Priporočamo izdelke linije Couvrance za izboljšanje polti, ki zahvaljujoč svoji teksturi omogočajo prekrivanje in prikrivanje rdečice ter koži dajejo naraven videz. Če je potrebno, lahko pred nanosom korektorja nanesete izdelek iz linije zeleno obarvanih izdelkov, ki nevtralizirajo rdečico.
  Linija korektorjev Couvrance, pionir na področju medicinskih ličil, vam ponuja vse potrebne odgovore.
  ● Pri blagi do zmerni rdečici: nanesite zeleno obarvan korektor na majhen del kože in ga razmažite s prstom. Nato poenotite polt s pomočjo tekočega korektorja SPF 15, ki poskrbi za mat in poenoten videz polti.
  ● Pri izraženi rdečici: nanesite zeleno obarvan korektor na majhen del kože in ga razmažite s prstom. Poenotite polt s pomočjo kremnega pudra SPF 30, ki ne vsebuje dišav in konzervansov ter je zelo obstojen. Kremne pudre lahko uporabljate tudi po laserskem posegu.

Vaša koža in Avène

Vse teksture

Higiena

*IQVIA – Pharmatrend International – tržišče  produktov za kožo nagnjeno k rdečici v lekarnah v Nemčiji, Avstriji, Belgiji, Španiji, Franciji, Grčiji, Italiji, na Poljskem, na Slovaškem, v Švici, Češki Republiki – leto 2018 – po obsegu in vrednosti.
   

antirougerus-nega-st-1-v-evropi.jpg


Dermatološki laboratoriji Avène: strokovnjaki za nego obraza!

Naši produkti za nego obraza, kot tudi ostali naši produkti, temeljijo na termalni izvirski vodi Avène, ki izvira iz mineralnega vira Sainte Odile v bližini vasi Avène na jugu Francije. S svojimi pomirjajočimi, nedražilnimi in mehčalnimi lastnostmi predstavlja srce vseh naših produktov. Zaradi svojega edinstvenega delovanja je idealna za nego občutljive kože obraza, kar je potrdilo več kot 300 znanstvenih raziskav. Vsi produkti Eau Thermale Avène so rezultat dolgoletnih raziskav. Termalna izvirska voda Avène izvira iz edinstvenega naravnega okolja in naše produkte za nego vseh tipov občutljive kože bogati s čistostjo, kakovostjo ter dermatološko učinkovitostjo. Svoje produkte nenehno testiramo v skladu z najvišjimi dermatološkimi standardi kakovosti in predano sledimo farmacevtskim načelom. Prav zato produkte Eau Thermale Avène najdete le v lekarnah in specializiranih trgovinah.
 
Pošlji po elektronski pošti

Iskanje v teku

Potrebna je prijava

Da bi lahko shranili podatke, se morate prijaviti s svojim Avène uporabniškim računom.


Prijava ali kreiranje uporabniškega računa

You can't post more than one comment on a product

Podajte svoje mnenje

* Obvezna polja

Vpis

-Dan
-Mesec
-Leto

Pierre Fabre Group blagovne znamke :

*Obvezna polja

Hvala!

Vaše mnenje bomo objavili, ko ga pregledajo naši administratorji.