Skrij iskanje Linija izdelkov/Vaše potrebe
Antirougeurs

Linija izdelkov Antirougeurs

Preprečujejo nastanek ali zmanjšajo že prisotno rdečico kože, uporabljamo pa jih v primeru lokalizirane, prehodne ali trajne rdečice.

Mnenje zdravnika

Vprašanja/ Odgovori
 • Posebej občutljiva koža zahteva posebej prilagojene izdelke za čiščenje in nego. Koža, nagnjena k rdečici potrebuje izdelke, ki vsebujejo natančno izbrane aktivne sestavine in imajo različnim tipom kože prilagojeno teksturo. Izbiro dnevne kreme je potrebno prilagoditi letnemu času: v času nižjih temperatur uporabljamo kreme bolj bogate teksture, v poletnem času pa kreme lažje teksture. Zjutraj je kožo potrebno umiriti in zaščititi pred škodljivimi vplivi iz okolja in soncem. V primeru trajno prisotne rdečice, zjutraj ali zvečer nanesite koncentriran izdelek za nego kože, ki izboljša mikrocirkulacijo. Če se pojavi pekoč občutek, nanesite pomirjujočo masko za obnovo kože.
  Če rdečica kože postane resno zaskrbljujoča, se posvetujte z zdravnikom.

 • Pred nanosom kreme je priporočljivo obraz popršiti z majhno količino Avène termalne izvirske vode, s čemer izkoristite njene pomirjujoče in dekongestivne lastnosti.

 • Priporočljiva je redna uporaba sredstev za zaščito pred soncem z zelo visokim in visokim zaščitnim faktorjem. Izdelki linije Avène sun odlično poskrbijo za potrebe vaše kože:
  • V primeru prehodne rdečice, priporočamo Avène sun oranžno linijo, katere del so izdelki, prilagojeni vašemu tipu kože: krema za obraz (z ali brez dišav, transparentna ali tonirana) ali emulzija (z ali brez dišav), če imate mešano ali mastno kožo.
  Na voljo je tudi stik za občutljive predele, nikakor pa ne zapuščajte hiše brez Réflexe Solaire.
  • V primeru trajno prisotne rdečice, priporočamo uporabo izdelkov iz Avène mineralne linije SPF 50+ (brez dišav in kemičnih filtrov), ki je prilagojena netolerantni in poškodovani koži. Na voljo sta toniran puder (2 barvna odtenka) in krema.

 • Da, toda ne s katerimikoli, temveč le s tistimi, ki so prilagojena občutljivi koži. Priporočamo izdelke linije Couvrance za izboljšanje polti, ki zahvaljujoč svoji teksturi omogočajo prekrivanje in prikrivanje rdečice ter koži dajejo naraven videz. Če je potrebno, lahko pred nanosom korektorja nanesete izdelek iz linije zeleno obarvanih izdelkov, ki nevtralizirajo rdečico.
  Linija korektorjev Couvrance, pionir na področju medicinskih ličil, vam ponuja vse potrebne odgovore.
  ● Pri blagi do zmerni rdečici: nanesite zeleno obarvan korektor na majhen del kože in ga razmažite s prstom. Nato poenotite polt s pomočjo tekočega korektorja SPF 15, ki poskrbi za mat in poenoten videz polti.
  ● Pri izraženi rdečici: nanesite zeleno obarvan korektor na majhen del kože in ga razmažite s prstom. Poenotite polt s pomočjo kremnega pudra SPF 30, ki ne vsebuje dišav in konzervansov ter je zelo obstojen. Kremne pudre lahko uporabljate tudi po laserskem posegu.

Vaša koža in Avène

Vse teksture
Pošlji po elektronski pošti

Vsaka koža ima svoje potrebe,
spoznajte svojo popolno Eau Thermale Avène negovalno rutino.

Start now
 • Priporočila o izdelkih, ki vam pomagajo rešiti težave s kožo
 • Dostop do vaših priljubljenih izdelkov in ocen
 • Seznam vaših nakupov za nagrajevanje vaše zvestobe
Prijavite se zdaj

Iskanje v teku

Potrebna je prijava

Da bi lahko shranili podatke, se morate prijaviti s svojim Avène uporabniškim računom.


Prijava ali kreiranje uporabniškega računa