Skrij iskanje Linija izdelkov/Vaše potrebe
Cleanance

Linija izdelkov Cleanance

V dermatoloških laboratorijih Avène so razvili izdelke za čiščenje in nego mastne kože, nagnjene k nastajanju aken. Ti izdelki zmanjšajo izločanje maščobe in pomirjajo razdraženost, po uporabi pa je koža videti čista in prečiščena ter brez mastnega sijaja. Ublažijo neželene učinke zdravil proti aknam.

Mnenje zdravnika

Vprašanja/ Odgovori
  • Aken sicer ne povzroča določena vrsta hrane, toda pri prehranjevanju je vedno potrebna zmernost. Dobro je imeti primerne prehranjevalne navade, ki so koristne za vašo kožo in zdravje nasploh.

  • Sonce je lahko varljivo. Sonce namreč akne in mozolje suši, ogrce pa prekrije temnejša barva polti. Toda, po vrnitvi z letnega oddiha pa se lahko pojavijo akne. Brazgotine, ki jih na koži povzročijo akne se na soncu lahko obarvajo v dolgotrajne rjave madeže neprijetnega videza. Tem težavam se lahko izognete tako, da se soncu ne izpostavljate predolgo in z uporabo kakovostnih izdelkov za zaščito pred soncem.
    V času intenzivnega zdravljenja aken, pa se pred odhodom na oddih posvetujte s svojim dermatologom, saj določeni izdelki in zdravila ne dovoljujejo izpostavljanja soncu.

  • Te brazgotine so viden znak, ki ga na koži pustijo akne. Glede brazgotin po aknah se posvetujte s svojim dermatologom, ki vam bo predstavil možnosti blaženja in/ odstranitev brazgotin (piling, laserski poseg itn.).

  • Vsakodnevna higiena je sicer nujna, a bodite previdni, da s čiščenjem ne pretiravate. Grobo čiščenje namreč dodatno razdraži kožo. Uporabljajte sindete ali gele brez mila. Ličila obvezno vsak dan odstranite prav tako z blagimi čistilnimi sredstvi.

  • Da, a le preverjene in posebej temu tipu kože prilagojene izdelke. Najmanj kar lahko naredite je, da izberete nekomedogene izdelke. Za prekrivanje manjših brazgotin, so v Avène dermatološkem laboratoriju razvili celovito linijo učinkovitih in neškodljivih izdelkov za prekrivanje – medicinsko korektivno kozmetiko Couvrance.

Vaša koža in Avène

Vse teksture
Dermatološki laboratoriji Avène: strokovnjaki za nego obraza!

Naši produkti za nego obraza, kot tudi ostali naši produkti, temeljijo na termalni izvirski vodi Avène, ki izvira iz mineralnega vira Sainte Odile v bližini vasi Avène na jugu Francije. S svojimi pomirjajočimi, nedražilnimi in mehčalnimi lastnostmi predstavlja srce vseh naših produktov. Zaradi svojega edinstvenega delovanja je idealna za nego občutljive kože obraza, kar je potrdilo več kot 300 znanstvenih raziskav. Vsi produkti Eau Thermale Avène so rezultat dolgoletnih raziskav. Termalna izvirska voda Avène izvira iz edinstvenega naravnega okolja in naše produkte za nego vseh tipov občutljive kože bogati s čistostjo, kakovostjo ter dermatološko učinkovitostjo. Svoje produkte nenehno testiramo v skladu z najvišjimi dermatološkimi standardi kakovosti in predano sledimo farmacevtskim načelom. Prav zato produkte Eau Thermale Avène najdete le v lekarnah in specializiranih trgovinah.
 
Pošlji po elektronski pošti

Iskanje v teku

Potrebna je prijava

Da bi lahko shranili podatke, se morate prijaviti s svojim Avène uporabniškim računom.


Prijava ali kreiranje uporabniškega računa

You can't post more than one comment on a product

Podajte svoje mnenje

* Obvezna polja

Vpis

-Dan
-Mesec
-Leto

Pierre Fabre Group blagovne znamke :

*Obvezna polja

Hvala!

Vaše mnenje bomo objavili, ko ga pregledajo naši administratorji.