Skrij iskanje Linija izdelkov/Vaše potrebe
Tolérance Control

Linija izdelkov Tolérance Control

V samo 30 sekundah pomirja preobčutljivo, hiperreaktivno, netolerantno in k alergijam nagnjeno kožo. Linija Tolérance Control za nadzor reaktivnosti kože.
Vse teksture
Vsakodnevno življenje hiperreaktivne kože je polno presenečenj: reagira na vse, tudi na najbolj nepredvidljive stvari. Na srečo obstajajo rešitve za nego kože takšne kože in povrnitev želenega občutka pomirjenosti!

TOLÉRANCE CONTROL

Linija Tolérance CONTROL za nadzor reaktivnosti kože je namenjena hiperreaktivni, preobčutljivi, netolerantni in alergični koži.

Nekateri ljudje imajo preobčutljivo kožo: odziva se na vse ... ves čas! Te nepredvidljive kožne reakcije so vsakodnevna resnična omejitev.

Mravljinčenje, rdečina, zategovanje: to so manifestacije nelagodja kože ob dražljajih, na katere običajno ne bi smela reagirati. To se imenuje preobčutljivost kože. Kako torej predvideti te reakcije, ki se ne bi smele zgoditi?

Dermatološki laboratoriji Avène so razvili Tolérance CONTROL, paleto, sestavljeno iz dveh novih inovativnih izdelkov za nego kože, ki kožo takoj pomirijo in trajno zmanjšajo njeno občutljivost.

Ali ste pripravljeni nehati dovoliti, da se vaša koža sama odloči, kako se boste odzvali?

Tolérance CONTROL:

• Pomirja in trajno zmanjšuje občutljivost kože
• Intenzivno vlaži in obnavlja kožno pregrado

Je vaša koža preobčutljiva in reagira ob najmanjšem dražljaju?

Tolérance CONTROL takoj pomiri občutke mravljinčenja, zategovanje in pregrevanja. Njegova formula ima dobro prenosljivost in je preizkušena na koži nagnjeni k alergijam. Ne vsebuje dišave in je brez konzervansov. Je idealen dnevni zaveznik za nadzor nepredvidljivih kožnih reakcij!

DERMATOLOŠKA INOVACIJA

Posebej prilagojen za preobčutljivo kožo: D-SENSINOSE ™

Dermatološki laboratoriji Avène so naredili nov znanstveni preboj z razvojem biotehnološke aktivne sestavine tretje generacije pridobljene iz mikrobiote, ki se nahaja v Avène termalne izvirski vodi: D-Sensinose ™.

Prva ultra-pomirjujoča postbiotična učinkovina, ki lahko deluje neposredno na senzorične nevrone, prisotne v koži, za nadzor preobčutljivosti kože.

NOVA "PAMETNA" FORMULA

Formule izdekov popolnoma posnemajo naravno sestavo kože in pospešujejo njeno delovanje v osrčju povrhnjice. Zato vsaka sestavina deluje na poseben način, v pravem odmerku in na pravem mestu. Te formule "nove generacije" zagotavljajo intenzivno hidracijo in dolgotrajno obnovo kožne pregrade.

STERILNA KOZMETIKA®

Zagotavljanje učinkovitosti in varnosti

Da bi zadostili potrebi po varnosti občutljive kože, so laboratoriji Pierre Fabre revolucionirali področje dermokozmetike z uvedbo edinstvenega postopka na svetu: Sterile Cosmetics®. Ta tehnološki podvig omogoča popolno odpravo konzervansov. Minimalistična sestava, sterilizacija izdelkov med njihovo izdelavo in popolnoma hermetična embalaža zagotavljajo čistost, varnost in učinkovitost naših izdelkov.

Paleta Tolérance CONTROL izkorišča prednosti tega tehnološkega podviga in vam zagotavlja najvišjo raven varnosti in prenosljivosti, ki jo preobčutljiva koža tako zelo potrebuje.
Pošlji po elektronski pošti

Iskanje v teku

Potrebna je prijava

Da bi lahko shranili podatke, se morate prijaviti s svojim Avène uporabniškim računom.


Prijava ali kreiranje uporabniškega računa

You can't post more than one comment on a product

Podajte svoje mnenje

* Obvezna polja

Vpis

-Dan
-Mesec
-Leto

Pierre Fabre Group blagovne znamke :

*Obvezna polja

Hvala!

Vaše mnenje bomo objavili, ko ga pregledajo naši administratorji.