Skrij iskanje Linija izdelkov/Vaše potrebe
XeraCalm A.D

Linija izdelkov XeraCalm A.D

Po 12-tih letih biotehnoloških raziskav je nastala prva linija negovalnih, na več ravneh učinkovitih izdelkov, ki delujejo neposredno na občutek srbenja.

Mnenje zdravnika

Vprašanja/ Odgovori
  • Najpogosteje ne. Toda včasih se pri otrocih pojavi intoleranca na določeno vrsto hrane, kar poslabša tudi stanje njihovega ekcema na koži. Zdravnik v tem primeru opravi testiranje za alergene iz hrane in po testiranju priporoči posebno dieto.

  • V kolikor je v družini prisoten atopijski dermatitis, priporočamo dojenje kolikor dolgo je le možno. Prav tako priporočamo, da določenih vrst hrane (v glavnem jajc in rib) ne uvajate v prehrano otroka pred dopolnjenim 6. mesecem starosti.

  • Seveda. Kopeli imajo veliko prednosti: čistijo, sproščajo in pripravljajo kožo na emoliente. Toda, bodite previdni: voda kopeli naj ne bo prevroča, temveč med 30 – 320, saj vroča voda dodatno suši kožo in tako lahko izzove srbenje. Izdelki za čiščenje kože ali pripravo kopeli naj bodo blagi in posebej namenjeni koži, obremenjeni z atopijskim dermatitisom.

  • Tretmaji s hidroterapijo se pogosto priporočajo otrokom. Hidroterapija vključuje kopeli in prhanje s termalno vodo ter pitje termalne vode, po možnosti omejeno izpostavljanje soncu in redne zdravniške preglede. Na ta način otroci in starši bolje spoznajo atopijski dermatitis in načine njegovega zdravljenja.

  • Živalske dlake (konjske, pasje, mačje) ali ptičje perje lahko izzovejo respiratorne alergije. Če otrok ima hišnega ljubljenčka, ki ga ima rad in nima nikakršnih težav, otrok ljubljenčka lahko obdrži. Toda, v primeru pogostega kihanja ali vnetja oči je žival potrebno odstraniti. Če hišnega ljubljenčka še nimate, pred nakupom razmislite o tveganju pred alergijami.

Vaša koža in Avène

Nega

Dermatološki laboratoriji Avène: strokovnjaki za nego obraza!

Naši produkti za nego obraza, kot tudi ostali naši produkti, temeljijo na termalni izvirski vodi Avène, ki izvira iz mineralnega vira Sainte Odile v bližini vasi Avène na jugu Francije. Ta naravna učinkovina s svojimi pomirjajočimi, nedražilnimi in mehčalnimi lastnostmi predstavlja srce vseh naših produktov. Zaradi svojega edinstvenega delovanja je idealna za nego občutljive kože obraza, kar je potrdilo več kot 300 znanstvenih raziskav. Vsi produkti Eau Thermale Avène so rezultat dolgoletnih raziskav. Termalna izvirska voda Avène izvira iz edinstvenega naravnega okolja in naše produkte za nego vseh tipov občutljive kože bogati s čistostjo, kakovostjo ter dermatološko učinkovitostjo. Svoje produkte nenehno testiramo v skladu z najvišjimi dermatološkimi standardi kakovosti in predano sledimo farmacevtskim načelom. Prav zato produkte Eau Thermale Avène najdete le v lekarnah in specializiranih trgovinah.
 
Pošlji po elektronski pošti

Iskanje v teku

Potrebna je prijava

Da bi lahko shranili podatke, se morate prijaviti s svojim Avène uporabniškim računom.


Prijava ali kreiranje uporabniškega računa

You can't post more than one comment on a product

Podajte svoje mnenje

* Obvezna polja

Vpis

-Dan
-Mesec
-Leto

Pierre Fabre Group blagovne znamke :

*Obvezna polja

Hvala!

Vaše mnenje bomo objavili, ko ga pregledajo naši administratorji.