Skrij iskanje Linija izdelkov/Vaše potrebe
Rdečica na obrazu

Rdečica na obrazu

Vaša koža je nagnjena k rdečici, prehodni ali trajni. Spoznajte izdelke, ki pomirjajo občutek žarjenja in rdečico kože.

Mnenje zdravnika

Vprašanja/ Odgovori
  • Rdečica na obrazu se pojavlja pri osebah, katerih koža j močno reaktivna. Tako kot barva kože, je močna reaktivnost dedna in bolj pogosta v določenih državah (na primer na Škotskem).

  • Določene prehranjevalne navade lahko spodbudijo pojav rdečice na obrazu. Na primer, prevroča in prekomerno začinjena hrana lahko izzoveta pojav rdečice in hitenje pri prehranjevanju prav tako.

  • Ne, prav nasprotno. Ne dovolite, da sonce opeče kožo in preprečite »vročinski udar«. Ne izpostavljajte se soncu predolgo in vedno uporabljajte izdelke za zaščito pred soncem z zelo visokim zaščitnim faktorjem.

  • Antibiotiki, priporočeni za zdravljenje rozacee pripadajo tetraciklinom. Uporabljajo se nekaj deset let in zdravniki dobro poznajo njihovo učinkovanje. Številne ljudi (na primer osebe z aknami) zdravijo nekaj mesecev, potrjeno pa je bilo dobro prenašanje teh zdravil. Zdravnik vam bo pojasnil možne, a redke neželene stranske učinke.
    Opozorilo: tetraciklin lahko poveča občutljivost na sonce (ni indiciran za nosečnice in otroke).

  • Laserji (na voljo je več vrst le-teh) koagulirajo krvne žile in zmanjšajo njihovo rdečino. Izboljšanje v primerih kuperoze in kronične rdečice je precej opazno, toda postopek ni povsem neboleč: pojavita se lahko pekoč občutek in mravljinčenje, ki trajata nekaj minut. Določene tehnike (hlajenje, anestetična krema) pomagajo blažiti te simptome.

Pošlji po elektronski pošti

Iskanje v teku

Potrebna je prijava

Da bi lahko shranili podatke, se morate prijaviti s svojim Avène uporabniškim računom.


Prijava ali kreiranje uporabniškega računa

You can't post more than one comment on a product

Podajte svoje mnenje

* Obvezna polja

Vpis

-Dan
-Mesec
-Leto

Pierre Fabre Group blagovne znamke :

*Obvezna polja

Hvala!

Vaše mnenje bomo objavili, ko ga pregledajo naši administratorji.