Skrij iskanje Linija izdelkov/Vaše potrebe
Hydrance

Linija izdelkov Hydrance

Popolno vlaženje. Izdelki linije Avène Hydrance vsebujejo aktivne sestavine, ki posnemajo delovanje solznega filma očesa in tako zagotavljajo globinsko ter dolgotrajno vlaženje kože.

Mnenje zdravnika

Vprašanja/ Odgovori
 • Dehidrirana koža je brez sijaja, groba na dotik in prepredena z drobnimi gubicami. Je tanka in neelastična.

 • Razloga sta dva:
  1. pomanjkanje vlage v roženi plasti kože,
  2. spremembe v delovanju kože kot pregrade.

 • Zraven kožnih bolezni, sta za suhost kože odgovorni še dve skupini dejavnikov:
  Zunanji dejavniki:
  • klimatski - veter, nizke temperature, prekomerno izpostavljanje soncu, pomanjkanje vlage v zraku (klimatske naprave, ogrevanje),
  • kemični – groba sredstva za čiščenje kože, topično zdravljenje, neprimerna kozmetika,
  • mehanski – britje, depilacija in epilacija.
  Notranji dejavniki:
  • fiziološki – staranje kože,
  • patološki – kožne bolezni, ki vplivajo na vlogo pregrade kože.

 • Ne, to ni edina težava. Kože ni možno rehidrirati samo s pitjem vode ali uporabo vlažilnih negovalnih izdelkov. Pri zadrževanju vlage v koži imajo pomembno vlogo tudi lipidi.

 • Da, to je eden od vzrokov dehidracije kože. Izpostavljanje soncu je za kožo izjemno obremenjujoče. Koža se odzove tako, da tvori pigmente (temnenje) in z odebelitvijo. Ta oblika suhosti je prehodna, povzroči pa jo povečano izgubljanje vode.

 • Da. Določene vode vsebujejo veliko raztopljenih mineralnih snovi (vodnega kamna), zato jih imenujemo »trde« vode. Trda voda lahko okrepi izsušujoče delovanje izdelkov za čiščenje kože. Trdo vodo lahko zmehčamo s pomočjo posebnih naprav.

 • Pri izbiri primernega izdelka imejte v mislih, da je cilj hraniti in vlažiti kožo. Za čiščenje se izogibajte mil in namesto njih uporabljajte sindete ali gele za čiščenje kože, obogatene z zaščitnimi in vlažilnimi sestavinami. Za nego izberite emolientne izdelke, ki kožo vlažijo in hranijo ter ne poškodujejo vrhnjice, kar je pomembno za pravilno delovanje zaščitne pregrade kože. Zaradi tega je priporočljiva vsakodnevna uporaba emolientov.

Vaša koža in Avène

Vse teksture
Hydrance vlažilna nega za obraz št. 1 v Evropi*

hydrance-st-1-v-evropi.jpg
Eau Thermale Avène - Hydrance*IQVIA – Pharmatrend International – tržišče vlažilnih produktov za obraz v lekarnah v Nemčiji, Avstriji, Belgiji, Španiji, Franciji, Grčiji, Italiji, na Poljskem, na Slovaškem, v Švici, Češki Republiki – leto 2018 – po obsegu in vrednosti.
 
Dermatološki laboratoriji Avène: strokovnjaki za nego obraza!

Naši produkti za nego obraza, kot tudi ostali naši produkti, temeljijo na termalni izvirski vodi Avène, ki izvira iz mineralnega vira Sainte Odile v bližini vasi Avène na jugu Francije. S svojimi pomirjajočimi, nedražilnimi in mehčalnimi lastnostmi predstavlja srce vseh naših produktov. Zaradi svojega edinstvenega delovanja je idealna za nego občutljive kože obraza, kar je potrdilo več kot 300 znanstvenih raziskav. Vsi produkti Eau Thermale Avène so rezultat dolgoletnih raziskav. Termalna izvirska voda Avène izvira iz edinstvenega naravnega okolja in naše produkte za nego vseh tipov občutljive kože bogati s čistostjo, kakovostjo ter dermatološko učinkovitostjo. Svoje produkte nenehno testiramo v skladu z najvišjimi dermatološkimi standardi kakovosti in predano sledimo farmacevtskim načelom. Prav zato produkte Eau Thermale Avène najdete le v lekarnah in specializiranih trgovinah.
 
Pošlji po elektronski pošti

Iskanje v teku

Potrebna je prijava

Da bi lahko shranili podatke, se morate prijaviti s svojim Avène uporabniškim računom.


Prijava ali kreiranje uporabniškega računa

You can't post more than one comment on a product

Podajte svoje mnenje

* Obvezna polja

Vpis

-Dan
-Mesec
-Leto

Pierre Fabre Group blagovne znamke :

*Obvezna polja

Hvala!

Vaše mnenje bomo objavili, ko ga pregledajo naši administratorji.