Pogoji uporabe

I - PRAVNE INFORMACIJE IN OMEJEVANJE ODGOVORNOSTI

Spletna stran
PIERRE FABRE DERMO-COSMETICS
Družba z omejeno odgovornostjo
Sedež: 45 Place Abel Gance, 92100 Boulogne, Francija
Kapital: 22 987 907,85 €
Trgovski register v Nanterre No. 319 137 576.

Direktor  publikacije
PIERRE FABRE DERMO-COSMETICS

Administrator spletne strani
info@grid.si
Za kontakt z administratorjem kliknite tukaj.

Razvijalec
Mazarine Digital 
Družba z omejeno odgovornostjo (S.A.S.)
Sedež: 2, square Villaret de Joyeuse 75017 Paris, Francija
Telefon : +33 (0) 1 58 05 49 50
Fax : +33 (0) 58 05 49 59
Trgovski register v Parisu No. 431 442 896 

HSP
Gostiteljsko podjetje OVH,
SAS s kapitalom 10 069 020 evrov, registriran v ulici 2 Kellermann - 59100 Roubaix - Francija,
pod številko 537 407 926, ki se nahaja 2,
katerega sedež je v ulici 2 Kellermann - 59100 Roubaix - Francija


SPLOŠNE DOLOČBE IN POGOJI

Ti splošni pogoji določajo pogoje uporabe spletne strani "Dermatoloških laboratorijev Avène", ki jih sprejmete ob obisku spletne strani.
Če se ne strinjate s temi pogoji, prosimo zapustite spletno stran.
Če ste mladoletni, se strinjate, da boste obiskovali spletno stran le v prisotnosti staršev ali zakonitih skrbnikov, ki morajo najprej sprejeti pogoje uporabe.
Obstoječe določbe in pogoji se lahko kadarkoli spremenijo brez predhodnega obvestila.

Pravice na fotografije : Anakena - P. BELAUD / Triaxe - C. BOSC - D. CABROL - N. CHAPMAN / Corbis - J. DAVID - B. HUGAND / ABM - V. LANCASTER - LIDJI / Jupiterimages - E. MARTIN – H. MATCHAVARIANI – R. MINSART - P. MENVILLE / Digivision – T. MIZUNO - M. POLO – Self photo - SPENCER / Option Photo - P. STRUBE – Studio X

II – DOLOČILA IN POGOJI UPORABE

Spletna stran Dermatološki laboratoriji Avène, ki jo lahko obiščete https://www.eau-thermale-avene.com, (v nadaljevanju "spletna stran") vam je na voljo pod določenimi pogoji, za katere se strinjate, da jih boste upoštevali in se po njih ravnali.
Ti pogoji uporabe so opredeljeni v tem dokumentu.
Uporaba in obisk spletne strani je omejena na osebno, nekomercialno uporabo.
Na splošno se strinjate, da ne boste uporabili celotnega ali dela spletne strani za nezakonite namene (kršitev avtorskih pravic), ali za namene, ki kršijo obstoječe določila in pogoje uporabe.
Z obiskom te strani se strinjate, da boste ravnali v skladu z določili in pogoji uporabe, ki veljajo na dan vašega obiska.

Namen spletne strani

Spletna stran vam nudi informacije o Dermatoloških laboratorijih Avène (novice, izdelki, itd). Spletna stran na noben način ne predstavlja komercialne ponudbe. Ta stran prikazuje nepogodbene informacije o Dermatoloških laboratorijih Avène, namenjene opisu vseh njihovih izdelkov, vendar ni namenjena nudenju ponudbe za neposreden nakup izdelkov ali storitev (če ni izrecno navedeno drugače).
Ker se obstoječa stran posodablja z namenom da bi se upoštevale vse aktivnosti, nekatere nove informacije ali obvestila morda ne bodo veljavne v času njihove predstavitve ali bodo preprosto zastarele. Dermatološki laboratoriji Avène ne morejo zagotoviti, da so vse informacije in novice na voljo na trenutni strani, čeprav se za to trudijo z vsemi močmi.

Prijava

Za obisk spletne strani ni potrebna registracija - njeno vsebino lahko spremljate brez registracije. Registracija je potrebna za članstvo v klubu Avène, pri čemer uporabnik dobi informacije o uporabniškem računu - uporabniško ime in geslo. Uporabnik mora hraniti podatke o uporabniškem računu in je v celoti odgovoren za vso škodo zaradi nepooblaščene uporabe njegovega uporabniškega računa. Po končani prijavi uporabnik prevzame odgovornost za vse dejavnosti v zvezi z uporabo storitev. Spletna stran se lahko uporabi za razkritje osebnih podatkov, če je to potrebno za identifikacijo, stik ali izvajanje pravnega postopka proti osebi, ki bi lahko povzročila škodo ali kršila (namerno ali ne) pravice lastnika spletne strani, drugih uporabnikov spletne strani ali katerekoli druge osebe, ki bi ji taka uporaba lahko škodila.

Jamstvo

Dermatološki laboratoriji Avène se zavezujejo, da je vsebina njihove spletne strani v skladu z obstoječimi slovenskimi in/ ali mednarodnimi zakoni.
Dermatološki laboratoriji Avène se izrecno zavezujejo, da ne bodo prikazovali informacij, ki kršijo pravice tretjih oseb ali ki so nasilne, pornografske ali žaljive narave, in da ne bodo prikazovali nezakonitih vsebin, zlasti rasističnih, ksenofobičnih ali pedofilskih, ali drugih vsebin, ki bi lahko kršile človeško dostojanstvo.
Dermatološki laboratoriji Avène ne jamčijo za točnost in popolnost informacij, podanih na obstoječi spletni strani.
Dokumenti v elektronski obliki, ki so priloženi strani, so bili večkrat recenzirani, vendar lahko vsebujejo napake. Če ste opazili napake, se lahko obrnete na nas s pomočjo kontaktnega obrazca, mi pa bomo izvedli ustrezne popravke. Prikazana besedila se lahko tudi ažurirajo od takrat, ko ste jih pogledali do takrat, ko ste jih vzeli na znanje. Ne zagotavljamo na kakršenkoli način, da so te informacije točne, popolne in ažurne.

Uporaba nasvetov, prikazanih na spletni strani

Spletne računalniške diagnostične aplikacije in uporabniški priročniki, ki vključujejo priporočila za lepoto in zdravje, so na tej spletni strani na voljo za nudenje nasvetov o lepoti in skrbi za zdravje.
Ta dostopnost na noben način ne predstavlja lastninske pravice do aplikacij. Pripada vam le uporabniška licenca za te aplikacije, ki ni ekskluzivna in velja samo za vašo osebno uporabo. V zvezi s tem, ne smete na kakršenkoli način niti na katerem koli mediju, ki obstaja ali bo obstajal v prihodnosti, v celoti ali delno kopirati ali reproducirati aplikacij ali prevesti aplikacije v drugi jezik ali modificirati dane aplikacije.
Dermatološki laboratoriji Avène ne morejo biti odgovorni za neposredne ali posredne posledice in/ ali škodo na aplikacijah, ki so posledica zlonamernih škodljivih dejanj ali nezakonitega dostopanja do aplikacij.
Razen tega Dermatološki laboratoriji Avène ne sprejemajo odgovornosti za rezultate, temveč le obveznost, da sprejmejo ukrepe in obvestila v smislu izdanih nasvetov.
Končno, Dermatološki laboratoriji Avène ne zagotavljajo izrecne ali implicitne garancije, in ne prevzemajo odgovornosti v zvezi z uporabo teh nasvetov in priporočenih proizvodov. Ti nasveti so zgolj informativni, in jih morajo potrditi strokovnjaki.
Za dodatne informacije in/ ali če ste v dvomih, nam lahko pišete na info@oktal-pharma.si

Odgovornost

Čeprav so na spletni strani sprejeti potrebni ukrepi za zagotavljanje zanesljivosti informacij in storitev na voljo, spletna stran ne odgovarja za napake, opustitve, viruse ali rezultate, ki so posledica nepravilne uporabe spletne strani. Spletna stran je dejansko obvezana le ukrepanju in obveščanju.
Dermatološki laboratoriji Avène, njihovo vodstvo in zaposleni ne morejo biti odgovorni za:
• škodo kakršnekoli vrste, ki izhaja iz povezave do strani, dostopa do spletne strani ali uporabe obstoječe spletne strani,
• škodo, ki neposredno ali posredno izhaja iz obiska te strani, ali uporabe na njej dostopnih informacij,
• neposredno ali posredno škodo, ki izhaja iz uporabe trenutne strani, zlasti kakršnekoli operativne, finančne ali komercialne izgube, ali izgube programov ali podatkov v kakršnemkoli informacijskem sistemu, tudi če so bili Dermatološki laboratoriji Avène obveščeni o možnem nastanku takšne škode. Na splošno Dermatološki laboratoriji Avène ne dajejo nobenega izrecnega ali implicitnega jamstva za celotno spletno stran ali del spletne strani.
Obiskovalci se zavezujejo, da ne bodo namerno ali nenamerno uvedli virusov ali katere koli vrste datotek, ki lahko motijo delovanje spletne strani; sicer bodo za to v celoti odgovorni.
Dermatološki laboratoriji Avène lahko sprožijo sodni postopek proti obiskovalcem, ki ne upoštevajo zgoraj navedenega.
Uporabnik izjavlja in jamči, da se popolnoma zaveda značilnosti in omejitev interneta, zlasti v smislu prenosa podatkov in informacij na internetu, ki so samo relativno tehnično zanesljivi, navedenih informacij, ki se izmenjujejo preko heterogenih omrežij z različnimi značilnostmi in tehničnimi zmogljivostmi, ki lahko ovirajo ali preprečujejo dostop v določenih obdobjih.
Spletna stran si prizadeva nuditi dostop do svoje spletne strani »24/7«, vendar ni vezana s kakršnimkoli jamstvom zagotavljanja takšnega dostopa. Zato se lahko dostop do spletne strani prekine, zlasti zaradi vzdrževanja in nadgradnje. Dermatološki laboratoriji Avène si pridržujejo pravico kadarkoli in brez predhodnega obvestila prekiniti ali celo ukiniti razpoložljivost celotnega spletnega mesta ali njegovih delov, vključno s prostorom za pripombe in še posebej povezave do drugih spletnih strani. Dermatološki laboratoriji Avène ne morejo na noben način odgovarjati za kakršnekoli prekinitve in posledice, ki se lahko zaradi teh pojavijo in vplivajo na uporabnike ali tretje osebe.
Spletna stran v nobenem primeru ne more biti odgovorna za izgubo ali zastarelost navedenih informacij. Kakršnekoli informacije ali nasvete na spletni strani ni možno razumeti kot kakršnokoli jamstvo.
Povezave v hipertekstu vas lahko vodijo do zunanjih spletnih strani, ki jih upravljajo tretje osebe. Dermatološki laboratoriji Avène nimajo nadzora nad temi spletnimi stranmi, ne jamstva za informacije, ki so na voljo na teh drugih spletnih straneh in ne prevzemajo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino. Sami ste odgovorni za kakršnokoli uporabo povezav do drugih spletnih strani.

Pravice intelektualne lastnine

Vsa vsebina na tej strani in vsi njeni posamezni elementi (vsa omenjena imena izdelkov ali blagovne znamke, struktura, besedila, fotografije, slike, ilustracije, itd) so izključna last Dermatološki laboratoriji Avène ali njihovih ponudnikov tehničnih storitev in so urejeni po francoskih in mednarodnih zakonih v zvezi z avtorskimi pravicami in širše z zakonom o intelektualni lastnini.
Obiskovalce opozarjamo na dejstvo, da lahko te fotografije ali posebni znaki prav tako predstavljajo pravice intelektualne lastnine.
Pridržujemo si vse pravice reproduciranja, predstavljanja in javnega objavljanja, vključno z video, foto, ikonografskim in drugim predstavljanjem.
Reprodukcija celotne ali dela obstoječe spletne strani na elektronskem mediju katerekoli vrste je uradno prepovedana, razen če direktor publikacij izrecno dovoli drugače.
Blagovne znamke in logotipi, ki se uporabljajo na tej strani, so registrirani in kakšnakoli reprodukcija le-teh predstavlja ponarejanje.
Vse pravice uporabnikov so pridržane.

Dokumenti, podatki in informacije, objavljene na spletni strani, se lahko uporabljajo samo za osebne potrebe uporabnikov in na njihovo lastno odgovornost v skladu z vsemi avtorskimi pravicami in pravicami intelektualne lastnine ter pravicami tretjih oseb.

Fotografije omogočili: Anakena - P. BELAUD/Triaxe - C. BOSC - D. CABROL - N. CHAPMAN/Corbis - J. DAVID - B. HUGAND/ABM - V. LANCASTER - LIDJI/Jupiterimages - E. MARTIN – H. MATCHAVARIANI – R. MINSART - P. MENVILLE/Digivision – T. MIZUNO - M. POLO – Self photo - SPENCER/Option Photo - P. STRUBE – Studio X.

Varovanje zasebnosti in zaupnosti podatkov

Dermatološki laboratoriji Avène v nobenem primeru od uporabnikov ne zahtevajo osebnih podatkov (imena, naslova, e-poštnega naslova, poklica, itd). Vendar pa se boste morda morali prijaviti in podati nekatere osebne podatke, predvsem pri zbiranju določenih podatkov ali izpolnjevanju dokumentov.
Dermatološki laboratoriji Avène vas obveščajo, da so osebni podatki, ki jih lahko pošljete na spletu, namenjeni izključno uporabi Dermatološkim laboratorijem Avène ali kateregakoli drugega podjetja, ki pripada PIERRE FABRE skupini in je odgovorna za obdelavo in shranjevanje vsebin. Ti podatki ne bodo poslani tretjim osebam, razen tistih tretjih oseb, ki vzdržujejo spletno stran ali sodelujejo pri pripravi njene vsebino ali pri upravljanju.
Dermatološki laboratoriji Avène se zavezujejo, da bodo izvršili vse razpoložljive primerne ukrepe za zaščito zaupnosti osebnih podatkov.
Dermatološki laboratoriji Avène vas opozarjajo na dejstvo, da so njihove zbirke podatkov, ki lahko vključujejo te podatke, vključene v poročanje Nacionalni agenciji za računalniško tehnologijo in svobodo ( "CNIL").
Razen tega vas Dermatološki laboratoriji Avène opozarjajo, da ste v skladu z določbami Zakona o računalniški tehnologiji in svoboščinah z dne 6. januarja 1978 upravičeni do dostopa, popravljanja in brisanja svoje osebnih podatkov. Ta pravico lahko uveljavite v vsakem trenutku tako, da pošljete pismo na naslov:

Service informations/conseils Pierre Fabre Dermo-cosmétique
BP 100
81506 LAVAUR CEDEX

Spremembe bodo narejene v najkrajšem možnem času, najkasneje v osmih (8) delovnih dneh po prejemu zahteve.
Vsakič, ko bo spletna stran zbirala osebne podatke, bodo zakonski pogoji za zbiranje in / ali spremembo podatkov izrecno prikazani.
Dermatološki laboratoriji Avène vam lahko po elektronski pošti pošiljajo neposredne ponudbe ali glasila, če pred tem date svojo privolitev.
Če ste se odločili za prejemanje novic po elektronski pošti, lahko zahtevate prenehanje te storitve kot je opisano zgoraj, ali po navodilih na koncu vsakega e-poštnega sporočila.
Dermatološki laboratoriji Avène se zavezujejo, da bodo spoštovali anonimnost in zasebnost svojih uporabnikov in obiskovalcev spletne strani. Dermatološki laboratoriji Avène bodo zbirali osebne podatke uporabnikov / obiskovalcev le z ustreznim soglasjem, ali v skladu z veljavnimi predpisi. Ti podatki se bodo na podlagi privolitve uporabnika / obiskovalca  uporabljali na primer za obveščanje uporabnikov o storitvah in vsebinah spletne strani, boljši vpogled in razumevanje potreb in zahtev uporabnikov, kot tudi za razvoj čim boljših vsebin in storitev.

„Cookies“ (slov. piškotki)

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačnih storitev za uporabnike s popolno funkcionalnostjo in kakovostjo programov. Piškotki so skupek podatkov, ki jih generira strežnik spletne strani in jih spletni brskalnik shrani na uporabnikov disk v obliki majhnih besedilnih datotek. Piškotki so potrebni za zbiranje in obdelavo statističnih podatkov (npr. oceno pogostosti obiska spletne strani), izboljšanje vaše navigacije na spletni strani (npr. za izboljšanje ali razvoj optimizacije naše spletne strani za določeno vrsto brskalnika ali zaslona / barve) in varnostnih razlogov (npr. da bi ugotovili izvor neželene elektronske pošte). En ali več piškotkov se lahko anonimno shrani na trdem disku računalnika (katere strani ste obiskali, datum in čas obiskov, itd.) Ti piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov ali podatkov, na podlagi katerih bi vas lahko prepoznali. Piškotki vas ne identificirajo, ampak zbirajo podatke o vašem obisku na naši spletni strani. Piškotki samo omogočajo spletni strani, da določi dele našega poslovanja, ki so vam zanimivi, in vam tako lahko zagotovi več koristnih informacij.
Obstoj teh piškotkov lahko ugotovite. Lahko prekličete njihovo prisotnost in jih zavrnete. V ta namen lahko preprečite shranjevanje piškotkov z izklopom te funkcije v brskalniku (metode so opisane na spletni strani CNIL).
Z uporabo spletne strani se šteje, da so uporabniki in / ali obiskovalci v vsakem trenutku seznanjeni in se strinjajo s temi pogoji uporabe, vključno z določbami o obdelavi podatkov in možnostmi v zvezi s piškotki.

Varnost

Internet je odprto omrežje. Dermatološki laboratoriji Avène zato ne morejo zagotoviti, da teh podatkov ne bodo odtujile tretje osebe.

Povezave

Dermatološki laboratoriji Avène lahko nudijo povezave do drugih spletnih strani, ki lahko ali pa ne pripadajo Skupini. Te spletne strani so neodvisne od spletne strani Dermatoloških laboratorijev Avène.
Dermatološki laboratoriji Avène ne urejajo niti nadzorujejo virov in vsebin teh spletnih strani oziroma njihove povezave do drugih spletnih strani.
Te povezave do spletnih strani v ničemer ne pomenijo potrditve, odobritve, dokaza o veljavnosti ali strinjanja Dermatoloških laboratorijev Avène z vsebino teh spletnih strani.
Zato Dermatološki laboratoriji Avène ne morejo biti odgovorni za vsebino, izdelke, storitve, reklame, piškotke ali katerekoli druge vsebine na teh spletnih straneh ali za kakršno koli škodo, izgubo – domnevno ali dokazano, povzročeno ali vezano z uporabo teh informacij, storitev ali podatkov, ki so na voljo na teh spletnih straneh.
Ustvarjanje hiperpovezav na spletno stran zahteva predhodno pisno odobritev Dermatološkh laboratorijev Avène. Vsaka nepooblaščena uporaba pomeni ponaredek, ki se lahko kaznuje v skladu z zakonom.
Dermatološki laboratoriji Avène ne nadzorujejo vsebin, ki si jih izmenjujejo uporabniki, zato ne morejo zagotavljati točnosti, izvora ali kakovosti teh vsebin. V primeru, da taka vsebina krši pravne predpise Republike Slovenije ali škoduje ugledu spletne strani kot medija, si Dermatološki laboratoriji Avène pridržujejo pravico odstraniti takšno vsebino iz spletni strani brez predhodnega obvestila. Dermatološki laboratoriji Avène ne bodo na kakršenkoli način odgovorni za vsebino ali izgubo in okvaro vsebine, ki izhaja iz uporabe spletne strani. Dermatološki laboratoriji Avène si pridržujejo pravico do uporabe vsebin, ki jih objavljajo ali izmenjujejo uporabniki spletne strani, v promocijske namene.

Prostor za komentarje

Spletna stran nudi uporabnikom prostor za komentarje, s katerimi se lahko obrnejo ali pošljejo vprašanja na:

Service informations/conseils Pierre Fabre Dermo-cosmétique
BP 100
81506 LAVAUR CEDEX

Vsa sporočila, poslana na prostor za komentarje izražajo ideje njihovih avtorjev. Glede na to, da je spletna stran odgovorna za vsebino teh prostorov, lahko njeni administratorji izbrišejo ali preprosto ne odgovorijo na sporočila, ki so kazniva, nezakonita ali niso v skladu z veljavnimi pogoji uporabe.
Tako se uporabniki strinjajo, da ne bodo prenašali vsebin:
• ki so goljufive ali nenatančne;
• ki lahko vključujejo kršitve književnih ali umetniških pravic, blagovnih znamk, industrijskih ali pravic tretjih oseb, kot so pravica do ilustracij in pravica do zasebnosti;
• ki so škodljive, žaljive, obrekljive, rasistične, ksenofobične, revizionistične ali škodljive za čast in ugled drugih oseb; ki pomenijo spodbujanje k diskriminaciji, sovraštvu do osebe ali skupine oseb zaradi njihovega izvora ali etnične pripadnosti, nacionalnosti, rase ali vere;
• ki grozijo osebi ali skupini oseb;
• ki so škodljive za javni red, predmet civilnih ali kazenskih postopkov ali obrekljive; protiustavne, ekstremistične ali izdane s strani prepovedanih skupin; ki spodbujajo kriminalno vedenje, samomor, terorizem ali upravičujejo zločine, teroristična dejanja, vojne zločine ali zločine proti človeštvu; pornografske, v nasprotju z moralo ali škodljive za človekovo dostojanstvo;
• ki omogočajo tretjim osebam, da neposredno ali posredno pridobijo piratsko programsko opremo, serijske številke programske opreme, programsko opremo za nezakonito dostopanje ali vdor v računalnike in telekomunikacijske sisteme in, na splošno, vsako programsko opremo ali drugo orodje, ki lahko škoduje pravicam drugih ter varnosti in zaščiti oseb in premoženja;
• ki vključuje viruse ali katerekoli druge aplikacije, ki lahko okvarijo ali poškodujejo programsko opremo, računalniško opremo ali računalnike, ki pripadajo spletni strani ali njenim uporabnikom;
• ki vsebujejo verižna pisma.
Uporabnik se zavezuje, da bo spoštoval podobo in ugled spletne strani in ne bo dajal izjav in / ali sodeloval v dejanjih katerekoli vrste, ki lahko škodujejo spletni strani.
Spletna stran si pridržuje pravico zapreti prostor za komentarje za omejen ali določen čas in lahko izbriše podatke in priporočila za te podatke, če zazna kršitve veljavne zakonodaje, dobre morale in obstoječih pogojev uporabe ali kakršnega koli drugega prosto razlaganega razloga.
Spletna stran si pridržuje pravico, ali bo objavila vaše mnenja na spletni strani na prostorih za komentarje, jih spremenila, prilagodila ali prevedla v katerikoli jezik, v kakršnikoli obliki ali na kakršnemkoli mediju, ali da jih bo ohranila oziroma brisala kadarkoli, ne da bi vas o tem predhodno obvestila.
Razno
Če obstoječi splošni pogoji postanejo neveljavni, ali če se v njih najdejo napake, se tak pogoj nadomesti s pogojem, ki je najbolj podoben njegovemu namenu s stališča pravne razlage.
Če niste zadovoljni z delom ali s celotno obstoječe spletno stranjo, njenimi prostori za komentarje, ali če se ne strinjate z obstoječimi splošnimi pogoji uporabe, je vaše edino sredstvo za pomoč, da prenehate uporabljati spletno stran.
Vaš obisk spletne strani ali splošna uporaba spletne strani pomeni, da ste seznanjeni s splošnimi pogoji uporabe in da ste v celoti sprejeli navedene pogoje.
Obstoječe splošne določbe in pogoji veljajo in se razlagajo v skladu s francosko zakonodajo.
V zvezi s vprašanji, ki se nanašajo na obstoječe splošne določbe in pogoje uporabe ali kakršnakoli vprašanja ali pripombe o spletni strani ali njenih prostorih za komentarje, se obrnite na nas preko kontaktnega obrazca.

Veljavni zakoni in pristojnosti

Za obstoječe splošne pogoje veljajo zakoni Francije. Če ni mogoče doseči sprejemljive poravnave, je izključno pristojno sodišče v Nanterru v vsakem sporu v zvezi ali ne z obstoječimi splošnimi pogoji uporabe.

Avène dermatološki laboratoriji
Družba z omejeno odgovornostjo z osnovnim kapitalom 38.250€.
Sedež: 45 Place Abel Gance, 92100 Boulogne, Francija
Telefon: + 33 (0)5 63 58 88 00
Trgovski register v Nanterru SIREN No. 403 269 483
Oznaka za DDV: FR 17 403 269 483
Pošlji po elektronski pošti

Iskanje v teku

Potrebna je prijava

Da bi lahko shranili podatke, se morate prijaviti s svojim Avène uporabniškim računom.


Prijava ali kreiranje uporabniškega računa

You can't post more than one comment on a product

Podajte svoje mnenje

* Obvezna polja

Vpis

-Dan
-Mesec
-Leto

Pierre Fabre Group blagovne znamke :

*Obvezna polja

Hvala!

Vaše mnenje bomo objavili, ko ga pregledajo naši administratorji.