Politika zasebnosti

Zagotavljanje varstva podatkov in zaščita podatkov naših strank sta za nas izredno pomembna. 
V tej politiki zasebnosti je pojasnjeno, kateri podatki se zbirajo in kako se ti podatki obdelujejo. 

Dermatološki laboratoriji Avène so upravljavec vseh osebnih podatkov, ki jih lahko zberemo  za namene, opisane spodaj. 
Vabimo vas, da si natančno preberete to politiko zasebnosti, da se seznanite s pogoji obdelave osebnih podatkov. Prosimo, upoštevajte, da se politika zasebnosti lahko posodobi kadarkoli.

Osebni podatki

 • Nameni obdelave

  Osebni podatki, ki so za nas nepogrešljivi, da lahko izpolnjujemo namene, ki so opisani zgoraj, so označeni z zvezdico na različnih straneh našega spletnega mesta, kjer jih zbiramo. Če se odločite, da teh obveznih polj ne boste izpolnili, morda ne bomo mogli obdelati vaših zahtev in/ali vam zagotoviti zahtevanih izdelkov in storitev. Drugi osebni podatki so izključno opcijski in nam omogočajo, da vas bolje spoznamo ter izboljšamo našo komunikacijo z vami in naše storitve. Nadaljnje informacije o namenih in pravni osnovi za specifične scenarije obdelave so na voljo spodaj.
   
  Namen obdelave podatkov Razlogi, ki zahtevajo obdelavo vaših osebnih podatkov z naše strani
  Da vam zagotovimo izdelke in storitve, ki jih zahtevate Boljša storitev
  Da vam odgovorimo na vprašanja, poslana po elektronski pošti ali obrazcu za stik Boljša izkušnja
  Da vam omogočimo, da si ustvarite osebni prostor Da bi bolje izpolnili vaša pričakovanja
  Da registrirate svoje izdelke na spletu za dostop do dodatnih storitev Boljša storitev
  Da poiščite najbližjo trgovino ali prodajno mesto Boljša storitev
  Za upravljanje in optimiranje odnosa s strankami, vključno z izboljšanjem našega spletnega mesta in naših izdelkov ter storitev na splošno Bolje izpolniti vaše potrebe
  Razen če ne nasprotujete, kot je opisano spodaj v razdelku »Vaše pravice« in »Piškotki«, da bolje spoznamo vaše želje, tako da analiziramo vaše vedenje na naši spletni strani in vam ponudimo izdelke ali storitve, ki so prilagojeni vašim potrebam Bolje izpolniti vaše potrebe
  Da vam pošljemo informacije o naših ponudbah, novicah in dogodkih (glasila, vabila in druge publikacije) Vaše izrecno soglasje
  Za izvajanje statistične analize V skladu z legitimnimi interesi, če je obdelava potrebna za upravljanje naših sedanjih dejavnosti
  Da obvestimo pristojne organe o kakršnih koli težavah, povezanih z uporabo naših izdelkov Upoštevanje naših zakonskih obveznosti
 • Piškotki

  Na našem spletnem mestu uporabljamo različne vrste piškotkov za različne namene. Piškotek je majhna datoteka, ki se lahko spravi na trdi disk vaše naprave ali na spletni strežnik. Piškotke uporabljamo za pridobivanje nekaterih samodejno zbranih podatkov, opisanih spodaj. 
  Spodaj lahko vidite seznam piškotkov, ki jih uporabljamo na našem spletnem mestu. 

   
  Namen Vrsta piškotka Ime piškotka Ime aplikacije Obdobje hrambe
  Izvedbeni piškotek Seja SSESS Drupal Za čas seje
  Piškotek za preizkus Javascript Seja has_js Drupal : lasten razvoj Za čas seje
  Analitika Seja google-site-verification Google Tag Manager Za čas seje
  Analitika Stalen _ga Google Analytics 13 mesecev
  Piškotek za sprejem piškotkov Stalen avene_cookie_policy_SI Drupal : lasten razvoj 13 mesecev
  Piškotek za štetje ogledov pop-in prikaza Stalen avene_page_view_counter_SI Drupal : lasten razvoj 13 mesecev
  Piškotek za pop-in Novice Stalen avene_popin_newsletter_open_SI Drupal : lasten razvoj 14 mesecev
  Piškotek za pop-in Ustvari račun Stalen avene_popin_account_open_SI Drupal : lasten razvoj 15 mesecev
  Analitika Stalen _gid Google Analytics 24 ur
  Uporablja se za nastavitev hitrosti zahtevkov Seja _gat Google Analytics 1 minuto
  Deljenje podatkov s Facebook-om (tretja oseba) za ponovno trženje. Stalen Tag / Pixel Facebook ponovno oglaševanje odvisno od Facebook nastavitev
 • Nastavitve piškotkov

  Da lahko nadzirate uporabo piškotkov na našem spletnem mestu, prosimo pojdite na to stran za njihovo nastavitev.
  Če zavrnete piškotke, na vašo napravo ne bomo shranili dodatnih piškotkov, razen »funkcionalnih« piškotkov, opisanih zgoraj (vključno s piškotkom, ki si zapomni, da med obiskom spletnega mesta ne želite, da se na vašo napravo shranjujejo piškotki).
  Prosimo upoštevajte, da odstranitev ali zavrnitev nekaterih piškotkov vpliva na delovanje nekaterih funkcij ali storitev na našem spletnem mestu. 
   
 • Hramba vaših osebnih podatkov

  Na splošno velja, da vaše osebne podatke hranimo tako dolgo, kot je potrebno za izpolnitev namenov, zaradi katerih jih zbiramo.  
  Vaše osebne podatke hranimo tako dolgo, kot je nujno potrebno za upravljanje razmerja z vami.

  Vaše osebne podatke hranimo za namene trženja še tri leta po zadnji interakciji med nami, ko niste naša stranka, in dokler ostajamo v stiku z vami prek promocijskih dejavnosti, ko ste naša stranka, razen če temu nasprotujete, ko prejmete enega od naših trženjskih sporočil. 

  Vaše osebne podatke bomo morda morali hraniti v arhivirani obliki še po obdobju, navedenem zgoraj, če je to potrebno za izpolnjevanje naših pravnih obveznosti ali če je to potrebno zaradi zastaranja, da evidentiramo pravico ali pogodbo.

  Ko vaših osebnih podatkov ne bomo več potrebovali za navedene namene ali arhiviranje v odziv na naše pravne obveznosti ali zastaranje, bodo v celoti izbrisani ali anonimizirani.

Prenos podatkov

 • Razkritje in prenos osebnih podatkov

  Smo del skupine Pierre Fabre, zato je nujno, da vaše osebne podatke delimo z našimi povezanimi podjetji, ko je to potrebno zaradi spodaj navedenih namenov:

  - Sodelujemo lahko tudi s ponudniki storitev tretjih oseb (ki delujejo po naših navodilih), da nam pomagajo pri zagotavljanju informacij, izdelkov ali storitev, pri izvajanju in upravljanju našega poslovanja ali pri upravljanju in izboljševanju našega spletnega mesta. V takšnih primerih bodo morda te tretje osebe morale dostopati do vaših osebnih podatkov. 

  - Če se vaši osebni podatki prenašajo izven EGP (Evropskega gospodarskega prostora) drugim podjetjem iz skupine Pierre Fabre ali ponudnikom storitev, bomo sprejeli ustrezne ukrepe, da bomo zagotovili, da se za vaše osebne podatke uporablja enaka raven zaščite kot če bi ostali v EGP, vključno s sklenitvijo sporazumov o prenosu podatkov, kjer bomo uporabili standardne pogodbene klavzule, ki jih je odobrila Evropska Komisija, kot so bile posodobljene ali revidirane, ali z uporabo shem potrjevanja, kot je zasebnostni ščit EU–ZDA ali drugi mehanizmi za prenos, kot so sklepi o ustreznosti, zavezujoča poslovna pravila ali sporazumi, ki so jih odobrili organi EU za varstvo podatkov.   

  - Vaše osebne podatke lahko delimo s tretjimi osebami v povezavi s potencialno ali dejansko prodajo naše družbe ali kateregakoli našega premoženja ali premoženja odvisnih družb; v takšnem primeru so lahko osebni podatki, ki jih posedujemo o naših uporabnikih, del prenesenega premoženja. 
  Odzvali se bomo tudi na zahteve za informacije, če to od nas zahteva zakonodaja ali če je tovrstno razkritje potrebno za zaščito naših pravic in/ali za skladnost s pravnim postopkom, sodnim nalogom, zahtevo upravnega organa, ki izdaja predpise, ali katerimkoli sodnim postopkom, ki nam je vročen.
 • Zunanje povezave

  Spletno mesto lahko vsebuje povezave do strani tretjih oseb. Ker naša družba ne nadzira in ni odgovorna za prakse zasebnosti teh spletnih mest, vam svetujemo, da pregledate politike zasebnosti teh spletnih mest tretjih oseb. Ta politika velja izključno za osebne podatke, ki jih zberemo na naših spletnih mestih ali v okviru naših poslovnih dejavnosti.

Vaše pravice

V skladu z veljavno zakonodajo imate lahko naslednje pravice glede vaših osebnih podatkov:

 
 • Seznam vaših pravic

  • Pravica do pridobitve kopije vaših osebnih podatkov skupaj z informacijami o tem, kako in na kakšni podlagi se te podatki obdelujejo;
  • Pravica do popravka netočnih osebnih podatkov (vključno s pravico, da se nepopolni osebni podatki dopolnijo);
  • Pravica do izbrisa vaših osebnih podatkov (pod pogojem, kjer ni več potrebno hranjenje podatkov za namene, za katere so bili zbrani ali obdelani);
  • Pravica do omejitve obdelave vaših osebnih podatkov:
   • če se točnost osebnih podatkov ne sklada z dejanskim stanjem;
   • če je obdelava nezakonita, vendar vi nasprotujete izbrisu svojih osebnih podatkov;
   • če jih ne potrebujemo več, vendar so še vedno potrebni za vzpostavitev, izvajanje ali zaščito pravnega zahtevka;
  • Pravica, da zahtevate prenosljivost svojih osebnih podatkov v strojno berljivi obliki tretji osebi (ali vam), če obdelujemo podatke na podlagi vaše privolitve ali izpolnjevanja pogodbe z vami;
  • Pravica, da podate splošna ali posebna navodila o tem, kako naj bodo vaše osebne informacije obdelovane in uporabljene po vaši smrti.
  • Pravica, da prekličete soglasje k naši obdelavi vaših osebnih podatkov (kjer ta obdelava temelji na vaši privolitvi);
  • Pravica do nasprotovanja obdelavi za namene trženja.
  • Pravica do pridobitve ali vpogleda v kopijo dokumenta o ustreznih zaščitnih ukrepih, v skladu s katerimi se vaše osebne informacije prenašajo v tretjo državo ali mednarodno organizacijo.
 • Izvedite več

  Poleg zgoraj navedenih pravic imate tudi pravico ugovarjati kakršni koli obdelavi vaših osebnih podatkov.
  Hkrati imate pravico, da vložite pritožbo pri ustreznem državnem nadzornem organu za varstvo osebnih podatkov.
  Za uveljavljanje teh pravic nam pišite. Upoštevajte, da lahko zahtevamo dokaz o identiteti in si pridržujemo pravico do zaračunavanja pristojbine, če to dovoljuje zakon, v primeru, da je vaša zahteva očitno neutemeljena ali pretirana. Na vašo zahtevo se bomo potrudili odgovoriti v najkrajšem možnem času.
Prosimo, upoštevajte, da se politika zasebnosti lahko posodobi kadarkoli v skladu z veljavnimi zakoni. 

V primeru dodatnih vprašanj  glede politike zasebnosti nas prosimo kontaktirajte prek spletnega obrazca ali nam pišite na: osebni.podatki@oktal-pharma.si 
Datum revizije : 23/10/2018 17:07
Pošlji po elektronski pošti

Iskanje v teku

Potrebna je prijava

Da bi lahko shranili podatke, se morate prijaviti s svojim Avène uporabniškim računom.


Prijava ali kreiranje uporabniškega računa

You can't post more than one comment on a product

Podajte svoje mnenje

* Obvezna polja

Vpis

-Dan
-Mesec
-Leto

Pierre Fabre Group blagovne znamke :

*Obvezna polja

Hvala!

Vaše mnenje bomo objavili, ko ga pregledajo naši administratorji.