Skrij iskanje Linija izdelkov/Vaše potrebe
 nega <i>telesa</i>

nega telesa

NEGA TELESA


Eau Thermale Avène vsakodnevna nega kože telesa
 
Počutiti se dobro v lastni koži – to je stanje h kateremu težimo vsi. Ko se v svoji koži počutimo dobro, je to opaziti tudi navzven, saj smo videti bolj odprti, neobremenjeni, privlačni. Razlog je mehka, nahranjena, sijoča in predvsem zdrava koža. Kadar je na koži prisoten občutek srbenja, ko je obremenjena z ekcemi, ko se lušči, je rdeča in zategla to vpliva tudi na naše vsakdanje življenje. Nenehno razmišljamo o neugodju, kožo praskamo in pozornost nam beži od pomembnih stvari v življenju. Občutljiva koža se običajno burno odzove na zunanje dejavnike, kot so pretopla voda, suh zrak, vremenske razmere, neprimerni produkti za nego ali abrazivni materiali. Vsi ti dejavniki lahko kožo razdražijo, izsušijo in naposled povzročijo poškodbe in bolezni.


Pravilna nega kože telesa


Redna nega, ki spoštuje kožo in njene potrebe ter ji nudi, kar potrebuje je temelj dobrega počutja v lastni koži. Učinkovita nega telesa ne zahteva veliko časa in truda. Običajno je dovolj majhno število prilagojenih in odgovarjajočih produktov, ki vzpostavljajo ravnovesje lipidov na koži, ne poškodujejo naravne zaščitne kisle plasti kože ter že med prhanjem s svojimi negovalnimi sestavinami preprečujejo izsušitev kože. Po prhanju, nega Eau Thermale Avène, kot jo ponuja na primer TriXera NUTRITION Nutri-fluid balzam, kožo intenzivno hrani in preprečuje izgubo vlage.
Naj vas spomnimo še na naš 24-urni dezodorant za občutljivo kožo, ki preprečuje nastanek neprijetnega vonja in zmanjšuje občutek vlažnosti ter vsebuje antibakterijske in vpojne sestavine. Obogaten z oleo-pomirjajočim kompleksom, predstavlja pravo nego, ki pomirja in vlaži kožo. S svojim svežim in nežnim vonjem, brez alkohola in aluminijevih soli daje občutek svežine.
 
Eau Thermale Avène vam ponuja velik izbor produktov za nego telesa, ki zadovoljijo skoraj vsako potrebo vaše kože.
 

Dermatološki laboratoriji Avène: strokovnjaki za nego telesa!
Naši produkti za nego telesa, kot tudi ostali naši produkti, temeljijo na termalni izvirski vodi Avène, ki izvira iz mineralnega vira Sainte Odile v bližini vasi Avène na jugu Francije. S svojimi pomirjajočimi, nedražilnimi in mehčalnimi lastnostmi predstavlja srce vseh naših produktov. Zaradi svojega edinstvenega delovanja je idealna za nego občutljive kože obraza, kar je potrdilo več kot 300 znanstvenih raziskav. Vsi produkti Eau Thermale Avène so rezultat dolgoletnih raziskav. Termalna izvirska voda Avène izvira iz edinstvenega naravnega okolja in naše produkte za nego vseh tipov občutljive kože bogati s čistostjo, kakovostjo ter dermatološko učinkovitostjo. Svoje produkte nenehno testiramo v skladu z najvišjimi dermatološkimi standardi kakovosti in predano sledimo farmacevtskim načelom. Prav zato produkte Eau Thermale Avène najdete le v lekarnah in specializiranih trgovinah.

 
Pošlji po elektronski pošti

Iskanje v teku

Potrebna je prijava

Da bi lahko shranili podatke, se morate prijaviti s svojim Avène uporabniškim računom.


Prijava ali kreiranje uporabniškega računa

You can't post more than one comment on a product

Podajte svoje mnenje

* Obvezna polja

Vpis

-Dan
-Mesec
-Leto

Pierre Fabre Group blagovne znamke :

*Obvezna polja

Hvala!

Vaše mnenje bomo objavili, ko ga pregledajo naši administratorji.