Skrij iskanje Linija izdelkov/Vaše potrebe
Cicalfate

Linija izdelkov Cicalfate

Hitro in nežno obnavljajo razdraženo kožo ter pospešujejo celjenje. Namenjeni so zdravljenju vnetij, ki nastanejo zaradi suhosti kot tudi vlažnosti kože.

Vaša koža in Avène

Vse teksture
Cicalfate nega za iritirano kožo št. 1 v Evropi* 

cicalfate-nega-za-iritirano-kozo.jpg
Eau Thermale Avène - Cicalfate


*IQVIA – Pharmatrend International – tržišče vlažilnih produktov za obraz v lekarnah v Nemčiji, Avstriji, Belgiji, Španiji, Franciji, Grčiji, Italiji, na Poljskem, na Slovaškem, v Švici, Češki Republiki – leto 2018 – po obsegu in vrednosti.
 
Dermatološki laboratoriji Avène: strokovnjaki za nego obraza!

Naši produkti za nego obraza, kot tudi ostali naši produkti, temeljijo na termalni izvirski vodi Avène, ki izvira iz mineralnega vira Sainte Odile v bližini vasi Avène na jugu Francije. S svojimi pomirjajočimi, nedražilnimi in mehčalnimi lastnostmi predstavlja srce vseh naših produktov. Zaradi svojega edinstvenega delovanja je idealna za nego občutljive kože obraza, kar je potrdilo več kot 300 znanstvenih raziskav. Vsi produkti Eau Thermale Avène so rezultat dolgoletnih raziskav. Termalna izvirska voda Avène izvira iz edinstvenega naravnega okolja in naše produkte za nego vseh tipov občutljive kože bogati s čistostjo, kakovostjo ter dermatološko učinkovitostjo. Svoje produkte nenehno testiramo v skladu z najvišjimi dermatološkimi standardi kakovosti in predano sledimo farmacevtskim načelom. Prav zato produkte Eau Thermale Avène najdete le v lekarnah in specializiranih trgovinah.
 
Pošlji po elektronski pošti

Iskanje v teku

Potrebna je prijava

Da bi lahko shranili podatke, se morate prijaviti s svojim Avène uporabniškim računom.


Prijava ali kreiranje uporabniškega računa

You can't post more than one comment on a product

Podajte svoje mnenje

* Obvezna polja

Vpis

-Dan
-Mesec
-Leto

Pierre Fabre Group blagovne znamke :

*Obvezna polja

Hvala!

Vaše mnenje bomo objavili, ko ga pregledajo naši administratorji.