Skrij iskanje Linija izdelkov/Vaše potrebe
Zadebeljena koža

Zadebeljena koža

Je vaša koža na rokah, podplatih ter komolcih hrapava, groba in močno zadebeljena? Spoznajte negovalne izdelke, ki vaši koži vračajo mehkobo in voljnost.

Mnenje zdravnika

Vprašanja/ Odgovori
  • Zgornjemu opisu ustreza nekaj diagnoz, toda prva domneva je keratosis pilaris, ki povzroča hiperkeratozo na korenu dlačic z izraženimi izboklinicami. Keratosis pilaris je zelo pogosta bolezen in prizadene skoraj tretjino prebivalstva. Njen edini negativni učinek je njen videz, zaradi česar nekateri oboleli želijo zdravljenje. Uporaba izdelkov za vlaženje in prej opisani keratolitični izdelki lahko izboljšajo stanje na koži.

  • Priporočamo obisk pri dermatologu. Stanja na koži včasih celo strokovnjaki težko diagnosticirajo. Zgornjemu opisu ustrezata dve stanji, psoriaza in seboreični dermatitis. V obeh primerih simptome ublažijo izdelki za nego kože, ki vsebujejo ureo in/ ali salicilno kislino. Ker se ti stanji pojavljata kronično, je potrebno imenovane izdelke nanesti večkrat. Toda, pomembno je mnenje dermatologa.

  • Izdelki, namenjeni odpravi hiperkeratoze na stopalih imajo različno vsebnost uree: učinek izdelka za nego kože s 5 % uree nima enakega učinka kot izdelek s 30 % koncentracijo uree. V kolikor en izdelek ne odpravi odebeljene kože, uporabite drugega z višjo koncentracijo.

Pošlji po elektronski pošti

Iskanje v teku

Potrebna je prijava

Da bi lahko shranili podatke, se morate prijaviti s svojim Avène uporabniškim računom.


Prijava ali kreiranje uporabniškega računa

You can't post more than one comment on a product

Podajte svoje mnenje

* Obvezna polja

Vpis

-Dan
-Mesec
-Leto

Pierre Fabre Group blagovne znamke :

*Obvezna polja

Hvala!

Vaše mnenje bomo objavili, ko ga pregledajo naši administratorji.