Kako se uskladiti s kožo?

Cleanance

Kako se uskladiti s kožo?

Odpravljanje aken je poslanstvo, ki ga jemljemo zelo resno. Izdelki za nego kože Cleanance pa še naprej dokazujejo našo 30-letno zavezanost vsem tipom kože z nepravilnostmi.

Čiščenje, korekcija, podpora ali polepšanje mastne kože ali kože, nagnjene k aknam, pri najstnikih ali odraslih ženskah: popolna linija, ki zagotavlja učinkovitost in visoko toleranco, samostojno ali v kombinaciji z zdravili. Ne obupajte, Cleanance je vaš najboljši zaveznik v tem boju!

av_cleanance_edanah_1086-1x1 473x473

Cleanance

Dermatologi priporočajo nego in higieno kože, ki učinkovito in trajno zmanjšuje odvečno maščobo, nepravilnosti in ogrce.

Najstniki imajo veliko skrbi, od sklepanja prijateljstev do glavobola zaradi šolskih nalog. Pri Eau Thermale Avène verjamemo, da nepravilnosti kože ne bi smele biti dodaten razlog za skrb.

Linija Cleanance zagotavlja strokovne rešitve s klinično dokazano učinkovitostjo po 7 dneh1 uporabe. Uspešno se bori proti sijaju, nepravilnostim in temnim madežem, ki nastanejo po zdravljenju aken

Z izdelki Cleanance boste ponovno prevzeli nadzor nad svojo kožo!

CLEANANCE

REFERENČNE VREDNOSTI

Cleanance Comedomed koncentrat proti nepravilnostim

 • Zmanjšuje nepravilnosti in ogrce že v 7 dneh¹
 • Preprečuje ponovni nastanek nepravilnosti

Cleanance Comedomed je odlična izbira za boj proti nepravilnostim in ogrcem. Za razliko od drugih izdelkov proti nepravilnostim zmanjša ne le nepravilnosti, ampak deluje tudi na korenino ter prepreči njihovo ponovni nastanek. Rezultat? Začarani krog nepravilnosti kože je prekinjen! 
 

Odkrijte njegove moči

REFERENČNE VREDNOSTI

DOKAZANA UČINKOVITOST

Moja nega kože, moja junakinja!

#1

Nega za kožo, nagnjeno k nepravilnostim, ki se prodaja v lekarnah in jo predpisujejo zdravniki²

90 %

Delovanje proti ponovnemu nastajanju nepravilnosti³

–45 %

Mozoljipo dveh mesecih⁴

CLEANANCE

MUST HAVE

Gel za čiščenje

 • Nova formula za nežno čiščenje kože
 • Dolgoročno odstranjuje odvečni sebum, sijaj in nečistoče

Ta korak čiščenja obraza je temelj nege kože z nepravilnostmi! Gel za čiščenje Cleanance pomaga očistiti in matirati kožo, ne da bi jo pri temu poškodoval. Nežno odstranjuje nečistoče, ki prispevajo k zamašitvi por (prah, trdi delci, ličila), in zmanjšuje odvečni sebum, ki povzroča mozolje, zaradi česar je koža čista in sveža.

 

Očisti mojo kožo

MUST HAVE

EDINSTVENA KOMBINACIJA AKTIVNIH SESTAVIN

Središče naše ponudbe

 • <h4 class="">Comedoclastin&trade;.&nbsp;</h4><p>Limite la transformation des follicules s&eacute;bac&eacute;s en micro-com&eacute;dons.</p>
  Comedoclastin™. Limite la transformation des follicules sébacés en micro-comédons.
 • <h4 class="">Eau thermale d&rsquo;Av&egrave;ne.&nbsp;</h4><p>Restitue toutes ses propri&eacute;t&eacute;s apaisantes et anti-irritantes.<br>&nbsp;</p>
  Eau thermale d’Avène. Restitue toutes ses propriétés apaisantes et anti-irritantes.  

Dermatološke inovacije

Nova rastlinska komedolitična aktivna sestavina: COMEDOCLASTIN™

Comedoclastin™ je inovacija s patentiranimi* lastnostmi, ki so jo ekskluzivno razvili v laboratorijih Pierre Fabre in je pridobljena iz semen pegastega badlja. 

Ta edinstvena aktivna sestavina zagotavlja edinstven odzivpri zdravljenju blagih do zmernih aken. Zmanjšuje nepravilnosti in omejuje njihovo ponovno pojavljanje, saj deluje v ključni fazi procesa nastajanja nepravilnosti, od korenine naprej. Ker preprečuje, da bi se lojni mešički spremenili v mikro ogrce, pomaga preprečiti nastanek nepravilnosti.

 

av_cleanance_page-gamme_2 577x675
av_cleanance_yasmine_4299-1x1 473x473

 
 
 

 
 

 •  


 

av_cleanance_page-gamme_3 472x472

 

 
 

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Imate vprašanje ali pomislek? Vedno smo tu za vas

Včasih je to res, zlasti v primeru hormonskih aken v mladostništvu. Po drugi strani pa lahko akne nadaljujejo tudi v odraslo dobo. V tem primeru to prizadene predvsem ženske. Hormonske spremembe (npr. nosečnost) so sprožilci izbruhov aken, pa tudi UV sevanje, prah in onesnaženost zraka – vse to lahko vpliva na nastanek aken. Pomembno je, da se hitro odzovete in se brez oklevanja posvetujete z zdravstvenim strokovnjakom, pri katerem boste dobili dober nasvet.

V primeru brazgotin zaradi aken je preventiva boljša kot kurativa: znebiti se aken je dolg in drag proces, ki vključuje laserske tretmaje, kemične pilinge, mikrodermabrazijo ... Zato je najboljša izbira dobro prilagojena in učinkovita nega kože proti nepravilnostim. Manj kot je nepravilnosti, manj bo brazgotin!
Na srečo so na voljo izdelki za nego kože z dvojnim delovanjem, ki zmanjšujejo nepravilnosti, zmanjšujejo hiperpigmentacijo temnih znamenj in zmanjšujejo svetle brazgotine.

Z nošenjem maske lahko preprečite dihanje kože, zaradi česar je lahko bolj dovzetna za izbruhe aken.
Naš nasvet: Higiena je nujna, tako zjutraj kot zvečer. Povečajte vlaženje kože, vendar z izdelki za mastno kožo ali kožo, nagnjeno k nastanku madežev, ki jo bodo navlažili, hkrati pa zmanjšali nepravilnosti in omejili njihovo ponovno pojavljanje. Vsak dan nosite čisto masko, saj lahko postane nasičena s kozmetiko in kremami, zaradi česar postane bolj dražeča in komedogena.

1Študija tolerance in učinkovitosti pod dermatološkim nadzorom na 51 sodelujočih, ki so uporabljale izdelek Cleanance Comedomed dvakrat na dan v obdobju 56 dni. 2Comedomed 30 ml – #1 na trgu protiseboroičnih izdelkov v lekarnah. IQVIA Pharmatrend PharmaOne – Trg 83A protiseboroičnih izdelkov v lekarnah v Franciji – oktober 2019 – v vrednosti. Comedomed 30 ml – #1 v lekarnah, na trgu protiseboroičnih izdelkov, ki jih predpišejo zdravniki. IQVIA-Xponent PharmaOne – v Franciji, lekarne – Mesec: November 2019 – v vrednosti – obseg trga: Protiseboroični izdelki (razred 83A). 3Mednarodna opazovalna klinična študija, 90 % bolnikov brez ponovitve aken v 6 mesecih (v skladu z definicijo ponovitve v protokolu GEA≥3, ki zahteva uvedbo peroralnega ali lokalnega zdravljenja z zdravili), 48 sodelujočih, 2 nanosa samo izdelka Cleanance Comedomed na dan v obdobju 6 mesecev. 436 sodelujočih z rahlimi do zmernimi nepravilnostmi. Primerjalna klinična študija (skupina, obravnavana dvakrat na dan, N=18), kontrolna skupina (N=18) v obdobju 56 dni.

*Registriran patent

Back to top