Dermatološka nega, ki zagotavlja optimalno toleranco za vse vrste kože, nagnjene k alergijam.

Tolérance

Dermatološka nega, ki zagotavlja optimalno toleranco za vse vrste kože, nagnjene k alergijam.

Hiperreaktivna koža je vsak dan izpostavljena nepričakovanemu: odziva se na vse, tudi na najbolj nepredvidljive stvari. Opazimo lahko več vrst občutljivosti kože: primere hude preobčutljivosti, pri katerih preobčutljivost predstavlja veliko oviro. Kot tudi bolj zmerne primere, kjer ta občutljivost preprosto zahteva nego kože, ki koži nudi večje vlaženje, udobje in varnost.

Na srečo obstajajo rešitve, s katerimi lahko poskrbite za svojo kožo in si povrnete nekaj miru!

av_tolerance_control_visuel_mannequins_2021

Tolérance CONTROL

Dermatološka linija za nego kože za nadzor reaktivnosti preobčutljive, netolerantne in k alergijam nagnjene kože.

Nekatere ženske imajo preobčutljivo kožo: odziva se na vse ... ves čas! Tovrstne nepredvidljive kožne reakcije predstavljajo resnično omejitev v vsakdanjem življenju.

Zbadanje, rdečica, napetost: to so znakiobčutka neugodja na koži, ki ga povzročijo dražljaji, na katere se običajno ne bi smela odzvati. Gre za tako imenovano preobčutljivost kože. Kako torej lahko predvidimo takšne neželene učinke, do katerih ne bi smelo priti? 

Dermatološki laboratoriji Avène so razvili linijo Tolérance CONTROL, ki jo sestavljata dva nova inovativna izdelka za takojšnjo pomiritev kože, hkrati pa dolgoročno zmanjšujeta njeno občutljivost.

Je prišel čas, ko vaša koža ne bo več narekovala vašega življenja?

TOLÉRANCE CONTROL

REFERENČNE VREDNOSTI

Obnovitvena pomirjujoča krema

  • Pomirja in dolgoročno zmanjšuje občutljivost kože
  • Intenzivno vlaži in obnavlja kožno pregrado
  • 98-% naravna

Je vaša koža preobčutljiva? Ali reagira ob vsaki priložnosti?

Krema Tolérance CONTROL takoj pomiri zbadanje, občutek napetosti in vročinske oblive. Njena formula z visoko toleranco, preizkušena na koži, nagnjeni k alergijam, zagotovljeno ne vsebuje dišav in konzervansov. Je popoln vsakodnevni zaveznik za obvladovanje nepredvidljivih kožnih reakcij!

 

Pomiri mojo kožo

REFERENČNE VREDNOSTI
KLINIČNO DOKAZANA UČINKOVITOST

Moja nega kože, moja junakinja!

30 sekund¹Čas, potreben za pomiritev kože
–90 %²zbadanja
–70 %²občutljivosti kože

TOLÉRANCE CONTROL

ČIŠČENJE Z NAJVEČJIM SPOŠTOVANJEM DO NAJBOLJ OBČUTLJIVE KOŽE

Losjon za čiščenje v gelu

  • Čisti in odstranjuje ličila v enem koraku, brez izpiranja
  • Ne draži kože, brez dišav
  • 99 % naraven

Zelo mehka tekstura losjona se vpije v kožo. Zahvaljujoč visoki vsebnosti termalne izvirske vode Avène, nežno očisti in spoštuje kožno pregrado ter preprečuje občutek napete kože in draženja.

 

Očisti mojo kožo

ČIŠČENJE Z NAJVEČJIM SPOŠTOVANJEM DO NAJBOLJ OBČUTLJIVE KOŽE
Iz istega obsega

TO PA ŠE NI VSE …

Odkrijte naše druge izdelke za nego

NOVO
Tolérance Control pomirjujoči obnovitveni balzam Sterile Cosmetics®

Tolérance Control pomirjujoči obnovit...

Vlaži - Pomirja - Krepi kožno pregrado

NOVO
Tolérance Control pomirjujoča obnovitvena krema Sterile Cosmetics®

Tolérance Control pomirjujoča obnovit...

Vlaži - Pomirja - Krepi kožno pregrado

Dermatološka inovacija

Prilagojena aktivna sestavina za preobčutljivo kožo: D-SENZIOZA™

Dermatološki laboratoriji Avène so naredili naslednji korak na področju znanosti z razvojem biotehnološke aktivne sestavine tretje generacije, pridobljene iz edinstvene mikrobiote (biološke dediščine) termalne vode Avène: D-senzinoza™.

Prva postbiotična aktivna sestavina z izjemno pomirjujočim učinkom, ki lahko deluje neposredno na senzorične nevrone v koži in tako nadzoruje preobčutljivost kože.

 

Nova »pametna« formula

 

Naše formule Skin Affinity popolnoma posnemajo naravno sestavo kože in spodbujajo delovanje v osrčju povrhnjice. Vsaka sestavina deluje usmerjeno, v pravem odmerku in na pravem mestu. Te formule »nove generacije« zagotavljajo intenzivno vlaženje in dolgotrajno obnovo kožne pregrade.

av_tolerance_natsuko_359-1x1 577x577

Preveč obljub, preveč sestavin? 

Naši vlažilni izdelki ničesar ne skrivajo.

Brez pretiranih obljub ali zapletenih formulacij, brez konzervansov ali dišav: le 7 sestavin, ki so bistvene za vlaženje in zaščito občutljive kože. Nič več!

Zagotavljamo vam, da se vam ob branju sestavin ne bo zavrtelo v glavi. Tolérance EXTRÊME poskrbi za vašo kožo, ne da bi jo preobremenil. Ste se pripravljeni vrniti k osnovam? 

 

 

REFERENČNE VREDNOSTI

Krema

  • Intenzivno vlaži
  • 0 % konzervansov in dišav

Je vaša občutljiva koža izsušena? Krema Tolérance EXTREME se osredotoča na najpomembnejšo stvar: vlaženje s sedmimi osnovnimi sestavinami, ki jih vaša koža potrebuje. Nič več in nič manj. Njena formula brez konzervansov z visoko toleranco preprosto spoštuje kožni mikrobiom.

 

REFERENČNE VREDNOSTI
av_tolerance-page gamme 477*402

STERILE COSMETICS®

Zagotovilo za učinkovitost in varnost

V laboratorijih Pierre Fabre smo za potrebe po zaščiti občutljive kože revolucionarno spremenili dermokozmetiko z edinstvenim postopkom: Sterile Cosmetics®. Ta tehnološki dosežek pomeni, da konzervansi niso večpotrebni. Sestava z minimalno količino sestavin, sterilizacija izdelkov med celotnim proizvodnim procesom in popolnoma hermetično zaprta embalaža zagotavljajo čistost, varnost in učinkovitost naših izdelkov.

Liniji Tolérance CONTROL in Tolérance EXTRÊME zahvaljujoč temu tehnološkemu znanju zagotavljata najvišjo raven varnosti in tolerance, ki jo občutljiva koža tako zelo potrebuje!

ODKRIJTE

 

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Imate vprašanje ali pomislek? Vedno smo tu za vas

Preobčutljiva koža se kaže s ponavljajočimi se neprijetnimi občutki, kot so zbadanje, napetost ali vročinski oblivi. Nekateri celo pravijo, da jih koža »boli«. Čeprav jih s prostim očesom ne opazimo, lahko ti občutki otežujejo vsakdanje življenje.
Če vaša koža daje občutek neugodja, ne da bi vedeli, zakaj, če pordi po prhanju, ali če imate občutek napete kože ob spremembi temperature, je vaša koža verjetno preobčutljiva.

Pomembno je, da vsak dan poskrbite za svojo kožo z ustreznimi kozmetičnimi izdelki. Izberite nežne izdelke z visoko toleranco, brez potencialno dražečih ali alergenih snovi in po možnosti brez dišav ali konzervansov.
Za čiščenje in odstranjevanje ličil je bolje uporabljati formule brez izpiranja, da bi se izognili učinku sušenja, ki povzroči tekoča voda, kar pa je včasih težko. Svetujemo vam tudi, da izberete teksture, ki jih lahko nanesete neposredno s konicami prstov, da se izognete trenju, ki ga ustvari uporaba vatirane blazinice.

Kot vemo, nekateri tipi kože ne prenesejo ničesar. Zahvaljujoč tehnologiji Sterile Cosmetics® iz naših formul odstranimo vse vrste konzervansov.
Vsi naši izdelki Tolérance so formulirani brez dišav in izdelani v sterilnem okolju. Njihova popolnoma hermetično zaprta embalaža zagotavlja njihovo celovitost in jih po odprtju ščiti pred kakršno koli nevarnostjo kontaminacije. Vsebujejo samo sestavine, ki so bistvene za učinkovitost izdelka, skrbno izbrane, da zagotovijo optimalno toleranco tudi najbolj občutljive kože.

1Zadovoljstvo uporabnikov, 25 sodelujočih, 3 mesece, 2 nanosa na dan. 2Lestvica občutljivosti: ocena kliničnih in funkcionalnih znakov razdražljivosti kože, 25 oseb. Rezultati so vidni takoj po nanosu kreme Tolérance Control. 3HI kinetika, 26 sodelujočih

*Povezano s suho kožo.

Back to top