Visoko zmogljiva nega za pomiritev kože.

XeraCalm A.D

Visoko zmogljiva nega za pomiritev kože.

Ko postane suha koža sinonim za nelagodje do točke srbenja, pri odraslih in še bolj pri otrocih, ne gre več le za vlaženje: obnoviti je treba pregradno funkcijo in udobje kože.

Izvedite več o naših izdelkih za nego kože XeraCalm A.D., ki so posebej zasnovani za atopijsko kožo, in kako smo s svojim strokovnim znanjem poskrbeli za vaše dobro počutje.

XeraCalm A.D

STANDARD POMIRITVENE NEGE

Balzam za obnovo lipidov

 • Blaži srbečico*
 • Neguje zelo suho kožo

Pomirjena koža je na poti!
Ta dnevna mehčalna nega kožo globinsko nahrani in ji povrne občutek udobja. To je najboljše sredstvo za pomiritev srbečice in ponovno vzpostavitev ravnovesja mikrobioma kože!

Negujte in preprečite

STANDARD POMIRITVENE NEGE

Pomirjevalni koncentrat XeraCalm A.D

TUBA 50 ML

Pomirjevalni koncentrat XeraCalm A.D

To je SOS nega za intenzivno lokalizirano srbečico. Takoj zmanjša intenzivnost srbenja in zmanjša vrhove suhosti na ponavljajočih se srbečih območjih na obrazu, telesu in vekah. In ker se intenzivna lokalna srbečica lahko pojavi kjerkoli in kadarkoli, jo lahko zaradi majhnega pakiranja vzamete s seboj.

Odkrijte pomirjevalni koncentrat XeraCalm A.D

TUBA 50 ML

XeraCalm A.D olje za čiščenje kože in relipidacijo

TEKLENIČKA S PUMPICO 400 ML S, TUBA 100 ML

XeraCalm A.D olje za čiščenje kože in relipidacijo

Olje za čiščenje z učinkom relipidacije očisti kožo in jo zaščiti pred izsušujočimi učinki vode. Namenjen je zelo suhi koži, nagnjeni k atopijskemu ekcemu in srbečici, in se lahko uporablja v fazi izbruha.
XeraCalm A.D olje za čiščenje kože in relipidacijo je primerno za vso družino.

Odkrijte XeraCalm A.D olje za čiščenje kože in relipidacijo 

TEKLENIČKA S PUMPICO 400 ML S, TUBA 100 ML
DOKAZANA UČINKOVITOST

Moja nega kože, moja junakinja!

–69 %¹Takojšnje zmanjšanje srbečice*
75 %²Navlažena koža
–49 %³Zmanjšanje vidnih znakov na koži, nagnjeni k ekcemom, že v 3 dneh.

Edinstvena kombinacija aktivnih sestavin

Središče naše ponudbe

 • <h4 class="">Cer-omega:&nbsp;</h4><p>&nbsp;Lipidi, podobni ko&#382;nim, ki obnavljajo ko&#382;o in krepijo njen za&scaron;&#269;itni hidrolipidni sloj.</p>
  Cer-omega:  Lipidi, podobni kožnim, ki obnavljajo kožo in krepijo njen zaščitni hidrolipidni sloj.
 • <h4 class="">Eau thermale d'Av&egrave;ne</h4><p>Bla&#382;i ob&#269;utek nelagodja in meh&#269;a ko&#382;o.</p>
  Eau thermale d'AvèneBlaži občutek nelagodja in mehča kožo.

Večja učinkovitost

Aktivna sestavina po meri za atopijsko kožo: I-MODULIA®

Dvanajst let raziskav je bilo potrebnih za razvoj prve edinstvene in večkompetentne biotehnološke aktivne sestavine, pridobljene iz termalne izvirske vode Avène:

I-modulia®

XeraCalm A.D je izjemno inovativna, izjemno učinkovita in izjemno varna linija, primerna za obraz in telo dojenčkov, otrok in odraslih, oblikovana na podlagi te patentirane aktivne sestavine. Ta izjemna aktivna sestavina deluje neposredno na elemente, ki so povezani s kožo, nagnjeno k ekcemom, in zlasti na srbečico*.

av_xeracalm-ad_page-gamme-473-418
AV_Brand-logo_Eau-Thermale-Avene_Sterile-cosmetics_Eretail_EN_3282779348850_3282779349185_3282770053135_3282770000634_3282770053104_3282770053111 5...

Da bi ohranili le sestavine, ki so koristne za kožo, in brez konzervansov, smo v naših laboratorijih razvili edinstven postopek: Sterile Cosmetics®. Ta edinstvena tehnologija omogoča, da je izdelek ves čas uporabe sterilen in brez zunanje kontaminacije.

Tako XeraCalm A.D zagotavlja koži, nagnjeni k ekcemom, spoštovanje in varnost, ki ju potrebuje.

 

Kako nanesem dopolnilno mehčalno sredstvo za relipidacijo?

 • Enkrat ali dvakrat na dan s čistimi rokami, v primeru srbečice, pa tudi pogosteje.
 • Po vsakem prhanju, da obnovite zaščitni hidrolipidni sloj in preprečite srbenje. Nego je najbolje nanesti na rahlo vlažno kožo.
 • Za enakomerno porazdelitev uporabite obe roki. Izdelek razporedite po rokah in ga nežno vmasirajte z majhnimi, počasnimi, ovojnimi gibi.
 • Nanesite tanek sloj. Predebela plast lahko povzroči draženje in zbadanje.
av_xeracalm_balm_1_post_3282770114171_ld 472x472

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Imate vprašanje ali pomislek? Vedno smo tu za vas

Xeracalm A.D. Balzam in krema za obnovo lipidov se uporabljata vsak dan, saj omeji in prepreči izsušitev kože in srbečico*. To je SOS izdelek, ki ga morate imeti pri sebi! Ne glede na to, ali uporabljate balzam ali kremo, teksturo prilagodite svojemu tipu kože ali letnemu času: balzam, če je vaša koža zelo suha, in kremo, če je manj suha.

Kožo hitro pomirite in razbremenite z nanosom obkladka s termalno izvirsko vodo Avène: robčke napojite z vodo in jih položite na obraz za 10 minut. V primeru srbečice* redno uporabljajte blažilni koncentrat, po potrebi ga nanesite tudi na veke. V primeru draženja enkrat ali dvakrat na dan uporabite zaščitno obnovitveno kremo. Preventivno pa kožo vsaj enkrat na dan navlažite in zaščitite s kremo ali balzamom za obnovo lipidov.

Preprosta, a bistvena vsakodnevna dejanja omejijo suhost kože in obnovijo barierno funkcijo kože. Tako koža postopoma vedno manj srbi. Naš nasvet
Izberite nežno nego s čistilnim oljem in mlačno vodo temperature med 32 °C in 34 °C ter poskrbite, da tuširanje ali kopel ne traja dlje kot 10 minut. Vsaj enkrat na dan kožo navlažite in zaščitite s kremo ali balzamom, ki obnavlja lipide, tudi ko se zdi, da je stanje kože pod nadzorom.

1Samoocena na analogni lestvici pri 68 sodelujočih z atopijskim dermatitisom in/ali lokaliziranimi suhimi področji s pruritusom. Ocena občutka srbenja takoj po nanosu pomirjujočega koncentrata. 2Ocena indeksa vlaženja 1 uro po enkratnem nanosu, 20 sodelujočih. 3Vrednotenje L-PO-SCORAD na 49 sodelujočih z atopijsko kožo z lokalno suhimi območji in pruritusom po uporabi pomirjevalnega koncentrata 4x/dan v obdobju 3 dni.

*Zaradi suhe kože

Back to top