Odlična zaščita za hladno vreme.

Cold Cream

Odlična zaščita za hladno vreme.

Tako na rokah kot na ustnicah je naravno malo zaščitnih lipidov.
Pozimi so ta območja nenehno izpostavljena mrazu in vetru, zato so še bolj ranljiva. Zato jih je treba posebej negovati, da so tudi pozimi voljne in mehke.

Dermatološki laboratoriji Avène so na novo zasnovali tradicionalno formulo izdelkov Cold Cream, ki se ponašajo s hranilnimi, zaščitnimi in mehčalnimi lastnostmi, pomembna je predvsem zamenjava rožne vode z Avène termalno izvirsko vodo z dokazanimi blažilnimi in nedražilnimi lastnostmi. Cold Cream je tako prilagojena občutljivi koži, da vam nudi popoln odziv (in ponudbo).

COLD CREAM

UČINKOVITA REŠITEV ZA POŠKODOVANE USTNICE

Negovalni balzam za ustnice

  • Takoj nahrani in zaščiti suhe in zelo suhe ustnice
  • Majhen po velikosti, močan po učinkovitosti

Občutljive, preobčutljive ... V hladnem vremenu so naše ustnice na najtežji preizkušnji.

Cold Cream Avène: kombinacija sestavin iz evropske farmakopeje zagotavlja pomirjujočo in hranljivo zaščito suhih ali zelo suhih ustnic za zaščito tudi v intenzivnih razmerah. Z njim vašim ustnicam ne bodo nikoli hladno.

UČINKOVITA REŠITEV ZA POŠKODOVANE USTNICE
DOKAZANA UČINKOVITOST

Moja nega kože, moja junakinja!

6 ur¹vlaženja
94 %²Gladka tekstura
97 %²Mehke in navlažene ustnice

COLD CREAM

ZAŠČITNI KORAK ZA USTNICE Z UČINKOM KOKONA

Intenzivni hranljivi balzam za ustnice

  • Neguje in ščiti, hkrati pa izboljša kožo ustnic
  • Ohranja lepoto in sijaj tanke in občutljive kože

Topljiv, kremast, blagodejen ... Intenzivni negovalni balzam za ustnice je češnja na torti, ki vaše ustnice obda s popolnoma novim občutkom udobja in subtilno svetlečim zaključkom! Zaradi bogate, topljive teksture, pomirjujočega vonja in preproste potovalne embalaže se mu ne boste mogli upreti.

ZAŠČITNI KORAK ZA USTNICE Z UČINKOM KOKONA

COLD CREAM

REŠITEV PROTI MRAZU IN POMIRJUJOČA REŠITEV ZA SUHE ROKE

Koncentrirana krema za roke

  • Dolgotrajno vlaženje
  • Nemastna tekstura, ki se hitro vpije

Koncentrirana krema za roke, bogata z vlažilnimi aktivnimi sestavinami, suhim rokam povrne prožnost in udobje ter jih zaščiti pred zunanjimi vplivi. Avène Cold Cream visoko koncentrirana krema za roke s svojo ovojno teksturo in lahkim vonjem naredi roke mehke, nemastne in nelepljive. Odlično za nošenje zimskih rokavic takoj po nanosu!

Globinska nega
REŠITEV PROTI MRAZU IN POMIRJUJOČA REŠITEV ZA SUHE ROKE

TESTIRANO IN ODOBRENO

Všeč mi je! Moja mama jo je uporabljala in jo še vedno uporablja. Ona je tista, ki mi jo je predstavila. In ta krema je popolna, saj se pozimi moje roke hitro izsušijo in postanejo boleče. Priporočam jo vsem, ki imajo suho kožo tako kot jaz in/ali samo zaradi užitka v njenem vonju in mehkobi.

Elodie, 27 let11.10.2017

Iščem izdelek Cold Cream za

CELOVITA REŠITEV ZA VSAK IZZIV

Legendarna formula z neprimerljivo učinkovitostjo

Formulacija na osnovi hladne kreme, ki se uporablja že stoletja, je varna za suho kožo. Njena skrivnost? Ohranja hidrolipidni sloj kože (njen varovalni ščit) zahvaljujoč mešanici čebeljega voska, olja sladkega mandlja, rožnate vode in natrijevega borata, ki je bila ustvarjena v 2. stoletju. Čeprav se sestava lahko razlikuje, gre vedno za zaščito kože z uporabo najbolj zaščitnih in hranljivih sredstev, ki jih ponuja narava.

V naših laboratorijih smo ta izdelek za nego posodobili in ga prilagodili tudi najbolj občutljivi koži, zahvaljujoč naravni formuli, ki združuje mineralno olje in čebelji vosek za krepitev kožne pregrade, ter seveda Avène termalni izvirski vodi z blažilnimi in mehčalnimi lastnostmi.

Avène Cold Cream krema v celotnem naboru izdelkov tako zagotavlja celovito in zelo hranljivo zaščito za ustnice, roke in suho kožo. Cold Cream krema, preizkušena v ekstremno nizkih temperaturah (do –25 °C), je odporna na najnižje temperature ter zagotavlja udobje in nego v najbolj ekstremnih razmerah.

av_packshot composition_cold cream_nature orte_still life product background_473x473

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Imate vprašanje ali pomislek? Vedno smo tu za vas

Cold Cream balzam je primeren za vso družino: dojenčke, otroke in odrasle. Zahvaljujoč veliki vsebnosti belega čebeljega voska, ta negovalni izdelek ščiti otroško kožo pred zunanjimi vplivi in zagotavlja takojšen občutek ugodja.
Cold Cream hranljiv balzam za ustnice je kot nalašč za zaščito ustnic otrok, starih 2 leti in več, pred zunanjimi vplivi.

Tradicionalna formula je bila posodobljena za zagotavljanje globinske nege in odlično senzorično kakovost. Na podlagi našega strokovnega znanja in izkušenj na področju formulacije izdelkov, smo za vas razvili negovalne, a nelepljive izdelke, ki so popolnoma primerni za vsakodnevno uporabo.

Da, izdelki Cold Cream za nego ustnic bodo služili kot vlažilna in zaščitna podlaga. Vaše ustnice bodo mehkejše, volnejše in pripravljene za nanos rdečila, ki jih bo še bolj poudarilo!

¹ Indeks vlaženja, izmerjen s korneometrijo. Enkratna uporaba. ²% zadovoljnih, ocenilo 65 sodelujočih. Vsaj dva nanosa na dan v obdobju 21 dni.

Back to top