Couvrance prosojni mozaični puder

Izboljšuje - Ličila - Matira

Njegova zelo naravna formula omogoča matiranje in fiksiranje ličil.

Dolgotrajen.

Fiksira, matira,izenači

Kompakten

Lahko se uporablja za Odrasli - Adultes

Tip kože Občutljiva koža - Vse vrste kože

Potrebe Enakomerna polt - Sijaj

Narejeno v Franciji

Nanašanje

Pogostost uporabe

Dnevno

Nasveti za uporabo

Vse barve zmešajte z gobico ali velikim čopičem in jih nanesite po celem obrazu, za učinek temnejše kože in zagorele polti.
Za oblikovanje kože s svetlimi odtenki, ga nanesite v obliki 3 na konture obraza, oranžno stran pa uporabite kot rdečilo.

Klinični rezultati

Testirano v Dermatološkem raziskovalnem centru. Uporablja se na delavnici medicinskega ličenja v zdravilišču hidroterapevtskega centra Avène. Hidroterapevtski center, ki je v celoti namenjen občutljivi koži, svojim gostom poleg termalnih tretmajev ponuja tudi brezplačne izobraževalne in informativne programe: zdravstvene konference, okrogle mize in delavnice. Delavnica medicinskega ličenja predstavlja posebne tehnike za prikrivanje kožnih nepravilnosti na obrazu ali telesu, za ženske in moške. Couvrance se je uveljavil kot specializirana linija za korekcijo barv, tako za rahlo korekcijo (manjša rdečica, temni kolobarji ...) kot za močno korekcijo (po operaciji, materina znamenja, kuperoza, vitiligo, opekline itd.).

SESTAVINE SESTAVINE

TALC. SINTETIČNI FLUORFLOGOPIT. NYLON-12. OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE. BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2. CETYL DIMETHICONE. IRON OXIDES (CI 77492) (CI 77491) (CI 77499). LAUROYL LYSINE. MANGAN VIJOLIČNA (CI 77742). TITANIUM DIOXIDE (CI 77891). TOCOPHERYL ACETATE. ULTRAMARIN (CI 77007)

Potrošniku svetujemo, da pred nakupom izdelka sistematično preveri sestavo.

Posvetljevalni puder v biserih

Posvetljevalni-puder-v-biserih

Subtilni biseri, ki polepšajo polt in jo posvetlijo za ves dan.

Back to top